Crêpelaarzen
Laatste Paren
Direct bestellen bij Shoesme

Crêpelaarzen

Vanaf:

€ 89,95

€ 81,00

Maat 23 t/m 22

Shoesme sale met korting tot wel 50%

Shoesme baby- en kinderschoenen met een aantrekkelijke korting kopen? Bekijk alle sale modellen en shop Shoesme babyschoenen, eerste loopschoenen, sneakers of laarzen met kortingen tot wel 50%. Je kunt de sale collectie filteren op kleur, maat, prijs en soort sluiting, dus je hebt de leukste schoenen voor je zoon of dochter zo gevonden.

Sla je slag in de outlet bij Shoesme

Zijn de schoenen van je kleine man alweer te klein? Of kan je dochter nog wel een nieuw paar laarzen gebruiken? Kijk dan of er in de sale-categorie nog een leuk model voor jullie bij zit en bestel voor het te laat is. Deze categorie bestaat voornamelijk uit laatste maatjes babyschoenen en modellen van vorig seizoen. Om plaats te maken in ons magazijn bieden we jou de gelegenheid te profiteren van de Shoesme uitverkoop. Sommige modellen komen zelfs terug in de nieuwe collectie, het enige verschil is de lage prijs! Waar wacht je nog op?

Omdat het hier om oude collectie gaat en wij geen inzicht hebben in de voorraad van onze verkooppunten, worden er bij de sale-artikelen geen verkooppunten getoond.