Sale

Shoesme sale met korting tot wel 50%

Shoesme baby- en kinderschoenen met een aantrekkelijke korting kopen? Bekijk snel alle Shoesme sale modellen en shop leren babyschoenen, eerste loopschoenen, sneakers of laarzen met kortingen tot wel 50%. Je kunt de sale collectie filteren op kleur, maat, prijs en soort sluiting, dus je hebt de leukste schoenen voor je zoon of dochter voor de scherpste prijzen zo gevonden. Twijfel je over de juiste maat voor jouw kids? Gebruik dan het Shoesme meetsysteem om de schoenmaat van je kinderen te bepalen. Heb je hulp nodig of wil je graag advies? Neem dan contact op met de Shoesme Service via 013-303 3104 of mail naar shoesmeshop@shoesme.nl. 

LET OP! SALE-ARTIKELEN KUNNEN NIET GRATIS GERETOURNEERD WORDEN. HIERVOOR HANTEREN WIJ € 5,95 ADMINISTRATIEKOSTEN.

Outlet Shoesme

Zijn de schoenen van je kleine man alweer te klein? Of kan je dochter nog wel een nieuw paar laarzen gebruiken? Sla dan snel je slag en kijk dan of er in de sale-categorie nog een leuk model in de juiste maat voor jullie bij zit en bestel voor het te laat is. Je krijgt al snel zo'n €20 tot €40 korting op de normale prijs en dat is absoluut een scherpe prijs voor een paar leren kwaliteitseschoenen van Shoesme. Om plaats te maken in ons magazijn bieden we jou de gelegenheid te profiteren van de Shoesme uitverkoop. Sommige modellen komen zelfs terug in de nieuwe collectie, het enige verschil is de lage prijs! Dus kijk snel in de Shoesme OUTLET en gun jezelf dat geluksmoment van het vinden van een mooi paar schoenen, in de juiste maat en tegen een super aantrekkelijke prijs! Waar wacht je nog op?

N.B. Omdat het hier om oudere collectie gaat en wij geen inzicht hebben in de voorraad van onze verkooppunten, worden er bij de sale-artikelen geen verkooppunten getoond.

totaal 88% tevreden klanten op basis van 213 beoordelingenvia KiyOh