Babyschoentjes voor iedere smaak

Babyschoenen van Shoesme zien er niet alleen super leuk uit, ze zijn ook het allerbeste voor de voetjes en begeleiden je kleintje van kruipen naar lopen. Shoesme maakt babyschoenen die passen bij iedere fase van een opgroeiend kind. Speciaal voor alle fases van kruipen naar lopen heeft Shoesme verschillende babyschoenen ontwikkeld. Zo zijn er voor alle kindjes van 0 tot 2 jaar altijd perfecte babyschoentjes te vinden. De babyschoenen voor jongens en meisjes is verkrijgbaar in maat 18 t/m 26 en bestaat uit allerlei soorten modellen en kleuren. Met veters of met klittenbandsluiting, in alle kleuren van de regenboog of neutrale kleuren, met stoere badges of super girly met glitters. Voor iedere smaak is er altijd een leuk paar te vinden.

Babyschoenen voor alle fases 

Bij Shoesme vind je alles voor de gezonde ontwikkeling van een babyvoet. Voor de allerkleinsten is een schoentje nog niet nodig en daarom heeft Shoesme leuke giftboxen met slofjes. Voor kindjes die kruipen, nog niet stappen of alleen binnenshuis voorzichtige stapjes zetten zijn Shoesme BABY-PROOF® Soft slofjes ideaal. Shoesme heeft verschillende modellen slofjes in de collectie, allemaal super comfortabel en zacht en ze beschermen de voetjes tegen invloeden van buitenaf. Door het suède antislipzooltje glijdt je kleintje niet uit als het gaat staan of stappen langs bijvoorbeeld de bank of de muur.

Speciaal voor de allereerste stapjes binnen of buiten heeft Shoesme het concept BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes ontwikkeld. Net zoals een rups zich verpopt tot vlinder, transformeert je kleintje in deze fase van baby naar nieuwsgierige dreumes. Klaar om al stappend het avontuur aan te gaan! Eerste stapschoenen van Shoesme zijn 100% leergevoerd en hebben flexibele, door Shoesme ontwikkelde, rubberzolen die met de voetjes meebuigen. Shoesme ontwikkelt deze eerste stapschoenen voor meisjes en voor jongens in maat 18 t/m 22. 

Speciaal voor kindjes die het stappen hebben ontdekt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken heeft Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen ontwikkeld. Dit concept is uitgevoerd in twee verschillende modellen, een basic model en een meer uigewerkt model. Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen hebben een extreem flexibele zool, waarmee de voetjes beter worden afgewikkeld en dreumesen echt goed leren lopen. Dankzij de gebruikte materialen, waaronder veel rubber, is de door Shoesme ontwikkelde zool niet alleen flexibel, maar zorgt deze ook voor demping, stabiliteit en grip.

Babyschoenen koop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website kun je de meest populaire babyschoenen online kopen. Bij onze verkooppunten is soms nog meer keuze! Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen in de winkel of wil je graag advies over het beste concept voor jouw kleintje? Via de verkooppuntenzoeker bij de specifieke babyschoen vind je direct een Shoesme brandstore of verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

totaal 89% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh