De juiste schoen voor baby's van 0 tot 2 jaar

Kindjes van 0 tot 2 jaar ontwikkelen zich in deze periode van liggende baby naar lopende dreumes. In deze eerste jaren is het juiste schoentje enorm belangrijk. Lees waarom een goede eerste schoen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kindervoeten. Daarom heeft Shoesme het unieke concept BABY-PROOF® Soft & Smart ontwikkeld om de beste ondersteuning te bieden voor de allerkleinsten. Kies hieronder de fase van jouw kleintje en ontdek wat het beste past: 

Liggen, zitten & kruipen | maat 17 t/m 22

 
In deze fase ligt je kleintje voornamelijk in de wandelwagen of box of kan je kleintje al zelfstandig zitten en tijgeren of kruipen. Voor deze fase zijn zachte slofjes ideaal. Een soepele beschermlaag over de kwetsbare voetjes van je - nog niet stappende - kleintje die comfort biedt en de voetjes warm houdt.
Naar de collectie babysloffen

Stappen & leren lopen | maat 18 t/m 26

 
Je kleintje trekt zich in deze fase op aan meubels en gaat voorzichtig staan. Ook de eerste wankele stapjes worden gezet, eerst langs de muur of aan de hand, daarna los! Je kleintje gaat nu lopend de wereld ontdekken. In deze fase is de juiste ondersteuning en bescherming van de voetjes enorm belangrijk.
Naar de collectie eerste schoentjes

Welke schoenmaat heeft mijn kleintje?

Babyvoeten kunnen zich alleen goed ontwikkelen in schoenen die goed passen. De juiste schoenmaat is daarom enorm belangrijk. Bekijk ons maatadvies en gebruik het meetsysteem om de juiste schoenmaat van jouw kleintje te bepalen.

De juiste schoen kiezen voor kinderen van 2-10 jaar

Is jouw kleintje de babyfase ontgroeid, dan kun je kiezen uit de Shoesme kinderschoenencollectie in maat 20 t/m 35.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh