De juiste schoen voor baby's van 0 tot 2 jaar

Kindjes van 0 tot 2 jaar ontwikkelen zich in deze periode van liggende baby naar lopende dreumes. In deze eerste jaren is het juiste schoentje enorm belangrijk. Lees verder waarom een goede eerste schoen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kindervoeten. Shoesme heeft daarom het unieke concept BABY-PROOF® Soft & Smart ontwikkeld om de beste ondersteuning te bieden voor de allerkleinsten. Kies hieronder de fase van jouw kleintje en ontdek wat het beste past: 

Fase 1: Eerste schoentjes voor stappen & leren lopen

Je kleintje trekt zich in deze fase op aan meubels en gaat voorzichtig staan. Ook de eerste wankele stapjes worden gezet, eerst langs de muur of aan de hand, daarna los! Je kleintje gaat nu lopend de wereld ontdekken. In deze fase is de juiste ondersteuning en bescherming van de voetjes enorm belangrijk. Ontdek de Babyschoenen collectie voor de allereerste stapjes!

Fase 2: Vervolgschoentjes met stevige ondersteuning

In deze fase maken de wankele stapjes plaats voor een avontuurlijke dreumes en peuter die al zelfstandig kan lopen. In deze fase is stevige ondersteuning tijdens het lopen en rennen belangrijk. Ook zijn deze schoentjes voorzien van een flexibele zool voor een goede afwikkeling van de voetjes. Je kunt kiezen uit de uitgebreide Flex schoenencollectie

De juiste schoen kiezen voor kinderen van 2-10 jaar

Is jouw kleintje de babyfase ontgroeid, dan kun je kiezen uit de Shoesme kinderschoenencollectie in maat 20 t/m 35.

Welke schoenmaat heeft mijn kleintje?

Babyvoeten kunnen zich alleen goed ontwikkelen in schoenen die goed passen. De juiste schoenmaat is daarom enorm belangrijk. Gebruik het Shoesme meetsysteem om de juiste schoenmaat van jouw kleintje te bepalen of bekijk ons maatadvies.