De juiste schoen voor baby's van 0 tot 2 jaar

Kindjes van 0 tot 2 jaar ontwikkelen zich in deze periode van kruipende baby naar lopende dreumes. In deze eerste jaren is het juiste schoentje enorm belangrijk, daarom heeft Shoesme voor iedere fase de perfecte schoen ontwikkeld. Lees meer over de ontwikkeling van babyvoetjes of kies hieronder de fase van jouw kleintje:

Liggen en zitten - maat 17 t/m 22

 
In deze fase ligt je kleintje voornamelijk in de wandelwagen of box of kan je kleintje al zelfstandig zitten en een beetje tijgeren of kruipen. Voor deze fase zijn zachte slofjes ideaal. Een soepele beschermlaag over de kwetsbare voetjes die comfort biedt en de voetjes warm houdt.
Naar de collectie babysloffen

Staan en stappen - maat 18 t/m 23

 
Je kleintje trekt zich in deze fase op aan meubels en gaat voorzichtig staan. Eerst nog wat wiebelig, maar steeds steviger. Ook de eerste wankele stapjes worden gezet, bijvoorbeeld langs de muur of met hulp van een handje of een loopwagentje. De eerste stapjes los laten niet lang meer op zich wachten.
Naar de collectie stapschoenen

Leren lopen - maat 19 t/m 24

 
In deze fase gaat je kleintje van kleine stukjes stappen naar zelfstandig lopen. Het verschil tussen stappen en lopen zit in de afwikkeling van de voetjes. Een eerste loopschoentje helpt jouw kleintje met stevig staan en een goede afwikkeling en buiging van de voetjes.
Naar de collectie loopschoenen

Welke schoenmaat heeft mijn kleintje?

Babyvoeten kunnen zich alleen goed ontwikkelen in schoenen die goed passen. De juiste schoenmaat is daarom enorm belangrijk. Bekijk ons maatadvies en gebruik het meetsysteem om de juiste schoenmaat van jouw kleintje te bepalen.

De juiste schoen kiezen voor kinderen van 2-10 jaar

Is jouw kleintje de babyfase ontgroeid, dan kun je kiezen uit de Shoesme kinderschoenencollectie in maat 20 t/m 35.

totaal 87% tevreden klanten op basis van 325 beoordelingenvia KiyOh