• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Disclaimer

Onderstaande voorwaarden gelden voor iedereen die deze website bezoekt en gebruikt. Shoesme International BV behoudt zich het recht voor de voorwaarden te allen tijde te veranderen. Wanneer je de website gebruikt, verklaar je je automatisch akkoord met de inhoud van de voorwaarden.

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Shoesme International BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

De informatie op de website is alleen bestemd voor algemene doeleinden. Voordat je de informatie op enige manier gebruikt, dien je zelf de juistheid en volledigheid van de inhoud van de website te verifiëren. Wanneer je de inhoud op enige wijze gebruikt, is dat geheel voor eigen risico. Shoesme International BV is niet aansprakelijk voor kennelijke type-of programmeerfouten. Eventuele klachten en opmerkingen over de inhoud van de website kun je aan ons kenbaar maken via klantenservice@shoesme.nl of telefoonnummer 0031(0)13-303 3104. 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Shoesme International BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites.

Typefouten

De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat je typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie op onze websites is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de disclaimer.