Sneakers
Direct bestellen bij Shoesme

Sneakers

Vanaf:

€ 84,95

Maat 20 t/m 28

Jongensschoenen van Shoesme in maat 18 t/m 41

Jongensschoenen van Shoesme zien er niet alleen super leuk uit, maar zijn ook gezond voor de voetjes. De allersnelste, hipste en stoere jongensschoenen vind je bij Shoesme. Van soepele babyschoen voor de eerste stapjes tot ruige sneaker voor stoere jongens. Houdt jouw zoon van 'zelf doen', dan biedt de jongenscollectie van Shoesme een ruime keuze aan klittenbandschoenen in lage en halfhoge modellen. Alle jongensschoenen van Shoesme zijn gemaakt van leer, zijn leergevoerd en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Handig om de kinderschoenen voor jongens even te laten luchten wanneer ze intensief zijn gebruikt.

Kinderschoenen jongens voor elke fase

Ieder seizoen onderscheidt Shoesme in de collectie voor jongens verschillende groepen. Voor iedere fase, voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de perfecte jongensschoenen. Voor de allerkleinste jongens heb je keuze uit stoere en sportieve BABY-PROOF® Smart schoenen. Perfect om gezond én stijlvol hun eerste stapjes te zetten. De eerste loopschoenen uit de Extreme Flex® collectie geven je peuter een duwtje in de juiste richting als hij al zelfstanding kan lopen. Ook voor schoolkinderen en tieners is de collectie enorm. De kinderschoenen jongens collectie van Shoesme loopt van eerste stapschoenen in maat 18 voor baby's tot en met kinderschoenen in maat 41 voor tieners.

De Shoesme jongens collectie vind je online of bij een verkooppunt bij jou in de buurt

Op de Shoesme website vind je de hele Shoesme jongens collectie. Heb je jouw favoriete model uitgezocht? Een deel van de collectie is in de Shoesme webshop te koop. Liever eerst passen of advies inwinnen in de winkel? Bij iedere jongensschoen is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meestysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

totaal 88% tevreden klanten op basis van 142 beoordelingenvia KiyOh