Jongenssneakers

Kindersneakers van de beste kwaliteit

Jongenssneakers heeft Shoesme voor iedere voet en voor iedere smaak. Voor de allerkleinste jongens heeft Shoesme BABY-PROOF® Smart sneakers voor het zetten van de eerste stapjes. Jongens die al een beetje zelfstandig lopen krijgen het lopen helemaal onder de knie met een paar leuke Extreme Flex® sneakers. Echte sportieve jongens kiezen voor een paar hippe RunFlex sneakers, want ook jongens met grotere voeten kunnen bij Shoesme slagen voor een paar stoere jongens sneakers. Shoesme kindersneakers voor jongens zijn verkrijgbaar in maat 18 tot en met 35. 

Stoere jongens sneakers

Kindersneakers van Shoesme zijn gemaakt van premium kwaliteit materialen want ze moeten natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Voor het bovenwerk van de sneakers is de beste en dikste kwaliteit leer gebruikt. De voering en het uitneembare voetbed zijn van leer of micro-leer. Alle zolen voor de verschillende sneakers zijn door Shoesme zelf ontwikkeld. Hierbij is rekening gehouden met het beste profiel van het loopvlak en de juiste hoeveelheid rubber om flexibiliteit te garanderen. Alle zolen van Shoesme sneakers zijn gemaakt van echt rubber. Rubber is flexibel, slijtvast en zorgt voor natuurlijke demping. Dit in combinatie met het profiel op de zool, maakt de sneakerzolen super flexibel en comfortabel.

Jongens sneakers shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire en stoere jongens sneakers terug. Bestel ze meteen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste maat kindersneakers kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of wil je advies over het beste concept voor jouw zoon? Via de verkooppuntenzoeker bij de sneakers vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

totaal 89% tevreden klanten op basis van 475 beoordelingenvia KiyOh