Jongenssneakers

Kindersneakers van de beste kwaliteit

Shoesme heeft jongenssneakers voor iedere smaak en voor iedere voet. Zo kiezen sportieve jongens voor RunFlex sneakers met witte zolen met een 'flex zone'. Deze lichtgewicht sneakers buigen met de voeten mee en zijn verkrijgbaar met een klittenband- of vetersluiting, in maat 19 t/m 30. Ook jongens met grotere voeten kunnen bij Shoesme slagen voor een paar stoere jongenssneakers. Bijvoorbeeld jongenssneakers met witte zolen met dip-dye effect of super gave canvassneakers. Deze stoere jongenssneakers zijn verkrijgbaar in maat 24 tot en met 35. 

Beste kwaliteit jongens gympen

Kindersneakers van Shoesme zijn gemaakt van premium kwaliteit materialen. Voor het bovenwerk van de sneakers is de beste en dikste kwaliteit leer gebruikt. Ze moeten natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. De voering en het uitneembare voetbed zijn ook van leer. Alle zolen voor de verschillende sneakers zijn door Shoesme zelf ontwikkeld. Hierbij is rekening gehouden met het beste profiel van het loopvlak en de juiste hoeveelheid rubber. Alle zolen van Shoesme sneakers zijn gemaakt van echt rubber. Rubber is flexibel, slijtvast en zorgt voor natuurlijke demping. Dit in combinatie met het profiel op de zool, maakt de sneakerzolen super flexibel en comfortabel.

Stoere jongenssneakers shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire en stoere jongenssneakers terug. Een gedeelte daarvan is te bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste maat voor kinder sneakers kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of wil je advies over het beste concept voor jouw zoon? Via de verkooppuntenzoeker bij de sneakers vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

totaal 87% tevreden klanten op basis van 285 beoordelingenvia KiyOh