Shoesme viert groot feest! Met veel trots en blijdschap hebben wij het Shopping Award 2023 voor 'beste webshop' in de categorie 'schoenen' in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat Shoesme Winnaar Shopping Awards 2023 in de categorie 'schoenen' is!

Nieuwe webshop

Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt om de oude Shoesme webshop in een volledig nieuw jasje te gieten. Een jasje dat beter past bij waar wij elke dag met liefde aan werken: jullie helpen met het shoppen van de allerleukste kinderschoenen. Natuurlijk met de beste online ervaring en experience!

Shopping Awards 2023

Winnaar Shopping Awards 2023

Wij zijn apetrots op het eindresultaat en helemaal op het feit dat we, na 1 maand livegang, de Shopping Awards 2023 hebben gewonnen! Wat een mooi compliment namens onze lieve klanten en experts uit de branche. Via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor het stemmen op Shoesme!

Klantwaardering 9.3

Naast het stemmen voor de Shopping Awards, willen we jullie ook ontzettend bedanken voor alle lieve, warme en positieve recensies die jullie dagelijks met ons delen. Onlangs hebben we een totaal score van 9,3 mogen behalen. Daar worden we enorm blij van en uiteindelijk is dat waar we het allemaal voor doen!

Winnaar Shopping Awards 2023

Interview met Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org heeft een tof interview gehouden met Marketing & E-commerce Manager, Marianne, over hoe Shoesme dit Award wist te bemachtigen. Ze vertelt je meer over waarom Shoesme heeft meegedaan aan de Shopping Awards, wat het ons gebracht heeft en welke plannen we in petto hebben voor de toekomst. Nieuwsgierig? Lees het interview hier.

Blijf op de hoogte

Wij delen dagelijks de leukste inspiratie, nieuwtjes en tips via onze socials. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan onze homepagina.