• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Welkom in de wereld van

Shoesme

Een wereld van loopcomfort, de perfecte pasvorm door het gebruik van eigen Shoesme leesten en zolen, hoogwaardige materialen en hippe designs. Ben jij nieuwsgierig waar Shoesme voor staat en hoe het allemaal is begonnen? Hieronder delen we ons verhaal met jou!

De eerste stapjes van Shoesme

Michiel Slaats, oprichter van Shoesme, merkte destijds dat kinderschoenen alleen werden ontwikkeld op wijdtematen en met stugge zolen. Er werd nog niet gekeken naar de ontwikkeling van voeten in verschillende fases. Zo werd Shoesme in 1999 geboren, als eerste merk dat het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemt op de 'fase' en ontwikkeling van een kindervoet. Shoesme is begonnen met BABY-PROOF® baby oefenschoenen voor de eerste stapjes. Toen de collecties van babyschoenen nog donkerblauw en bruin waren, bracht Shoesme al twee keer per jaar een trendy babyschoenencollectie volgens de laatste mode én verantwoord, dankzij het gepatenteerde BABY-PROOF® noppenzooltje.

Groot in kleine maten


Shoesme bleef ook daarna de doelgroep verrassen met vernieuwende concepten en innovaties. Zo zijn de BABY-RPOOF® schoentjes van het eerste uur doorontwikkeld tot BABY-PROOF® Smart babyschoenen met unieke profielzool en is de collectie de afgelopen jaren uitgebreid met verschillende concepten voor baby's en kinderen die al kunnen lopen. 

In de afgelopen 24 jaar is Shoesme uitgegroeid tot hét merk voor de kleine maten. We zijn er dan ook enorm trots op dat in de afgelopen jaren al duizenden kinderen hebben leren lopen op schoenen van Shoesme. Van klein merk in een nichemarkt is Shoesme uitgegroeid tot een internationale speler met ruim 500 verkooppunten, 7 brandstores, een webshop en een snel groeiend aantal shop-in-shops.

Gamechanger in de markt

Met een nieuwe visie op baby- en kinderschoenen is Shoesme een gamechanger in de markt. Het succes van de concepten van Shoesme is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels laten andere kinderschoenenmerken zich bij het ontwerpen van hun collecties graag door Shoesme inspireren. Het uiterlijk of de naam van het concept mag dan op Shoesme lijken, de kwaliteit, pasvorm en doordachte eigenschappen maken het verschil. Zo is het gepatenteerde loopzooltje van BABY-PROOF® Smart het enige zooltje in de markt met een keurmerk veilig voor 0-3 jaar. Shoesme staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten. Dit uit zich in het gebruik van hoogwaardige leersoorten, eigen leesten en de ontwikkeling van unieke Shoesme zolen. Lees meer over de kwaliteit van Shoesme of laat je direct inspireren door ons enorme assortiment sneakers, kinderlaarzen, sandalen, regenlaarzen of andere leuke kinderschoentjes.

Verkooppunt worden?

Geïnteresseerd om reseller te worden of om onze producten te verkopen in jouw winkel? Lees meer over het worden van een verkooppunt

Werken bij Shoesme?

Passie voor schoenen en kids? Become a part of the Shoesme team! Bekijk onze carrière pagina

Media & Fans

Geïnteresseerd in een samenwerking met Shoesme? Neem dan contact met ons op!

Onze allergrootste fans

#Shoesme