Het beste voor baby- en kindervoeten

Shoesme staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten. Dit uit zich in de keuze voor productie in Europa, het gebruik van hoogwaardige leersoorten en eigen leesten en de ontwikkeling van unieke Shoesme zolen. Op deze pagina vertellen we je meer over de kernwaarden van Shoesme: 

Shoesme Original

 
Shoesme wil het beste voor kindervoeten. Dit zie je terug in ons logo dat op alle schoenen aanwezig is. De stevige vorm van de ellips staat voor de bescherming die Shoesme schoenen bieden aan kinderen. Kinderen worden gesymboliseerd door het poppetje in het midden, dat tegelijkertijd als schoentje kan worden gezien.
DE JUISTE KINDERSCHOEN UITKIEZEN

Nederlands merk

 
Shoesme is een oer-Hollands merk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Alle ontwikkelingen zoals het tekenen van de schoenen en het bedenken van de concepten vinden hier plaats in eigen beheer.
SHOESME CONCEPTEN

Shoesme babyschoenen zijn volledig handgemaakt

 
De eerste stap- en loopschoentjes (Babyproof, Babyflex) van Shoesme worden met de hand gemaakt. Wist je dat een babyschoentje 180 handelingen ondergaat van de snijtafel waar het leer wordt gesneden tot aan de verpakkingstafel waar de schoenen nog eens grondig worden geborsteld, gereinigd en gecontroleerd voordat ze de doos in gaan?
BEKIJK DE COLLECTIE

Vrij van kinderarbeid

 
Shoesme garandeert dat alle producten eerlijk en niet door kinderarbeid vervaardigd zijn. Shoesme is sponsor van War Child. Want niet alleen onze kinderen, maar álle kinderen hebben het recht om veilig, gezond en zorgeloos op te groeien.
DE EERSTE STAPJES VAN SHOESME

Duurzaam & Recyclebaar

 
In de ruim afgelopen 20 jaar heeft Shoesme altijd aandacht gehad om de wereld om haar heen, maar natuurlijk kijken we ook naar de toekomst. Dit betekent dat wij ons ook bezig houden hoe we de wereld een stukje mooier kunnen maken met niet alleen baby- en kinderschoenen, maar ook met een positieve bijdrage aan milieu en maatschappij. Bij Shoesme worden we bewuster in de keuzes die we maken tijdens het ontwerp- en ontwikkelingsproces. Zo verkopen we naast leren baby- en kinderschoenen ook een uitgebreide collectie vegan baby- en kinderschoenen. Daarnaast hebben we een collectie kinderschoenen die worden gemaakt met oog voor het milieu. Zo zijn de sneakers van ons nieuw merk Go Banana’s gemaakt van recyclebare materialen.
ONTDEK GO BANANA'S