Winkelen per
Toon filters

Babyslofjes van Shoesme

Met Shoesme babyslofjes ben je één stap verwijderd van echte babyschoentjes. De collectie babyslofjes valt onder het unieke concept Shoesme BABY-PROOF® Soft. Dit concept bestaat uit verschillende lage en hoge modellen babyslofjes. Shoesme babysloffen zijn de voorloper van Shoesme BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes en speciaal ontwikkeld voor kindjes die nog liggen, zitten en kruipen. BABY-PROOF® Soft babyslofjes van Shoesme worden gedragen in de wandelwagen, in de box of tijdens de eerste wankele stapjes binnenshuis. De slofjes worden allemaal geleverd in een leuke giftbox en zijn daarom ook leuk als kraamcadeau om te geven én te krijgen!

De collectie babyslofjes van Shoesme omvat verschillende modellen voor iedere voet en iedere smaak. De hoge slofjes bestaan uit een unieke combinatie van een zacht leren voetje met een katoenen sok die goed om het beentje blijft zitten. Het sokje is naadloos gebreid en voelt heerlijk comfortabel aan. Het leren voetje is gemaakt op een leest en heeft een elastiek op de voorvoet, waardoor de pasvorm goed is en de slofjes goed aansluiten. De hoge babyslofjes hebben een suède antislipzooltje en zijn voorzien van een schattige sterrenstans. 

Baby pantoffels met de looks van een babyschoentje

Shoesme heeft ook lage BABY-PROOF® Soft babysloffen in de collectie zoals het allernieuwste slofje met vetersluiting. Dit is het ideale slofje voor nog niet stappende kleintjes. Deze babyslofjes hebben de eigenschappen van een slofje, maar het uiterlijk van een schoentje. Perfect om de voetjes te beschermen en lekker warm te houden en tegelijkertijd de outfit van je kleintje helemaal compleet te maken!

Babyslofjes koop je online of bij een verkooppunt in de buurt

Heb je jouw favoriete babyslofjes uitgezocht? Shop ze direct online! Wil je de schoenen liever even passen of advies inwinnen over het juiste concept voor jouw kleintje in de winkel? Bij ieder eerste schoentje is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste maat kun je voordat je bij Shoesme bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

 

totaal 90% tevreden klanten op basis van 762 beoordelingenvia KiyOh