Winkelen per
Toon filters

Babyslofjes

Babyslofjes van leer in maat 17 t/m 22

Met Shoesme slofjes ben je één stap verwijderd van eerste babyschoentjes. De collectie leren babyslofjes valt onder het unieke Shoesme concept BABY-PROOF® Soft. Deze babysloffen zijn de voorloper van BABY-PROOF® Smart, de eerste stapschoentjes van Shoesme. BABY-PROOF® Soft babyslofjes van Shoesme worden gedragen in de wandelwagen, in de box of tijdens de eerste wankele stapjes binnenshuis. 

De collectie babyslofjes van Shoesme omvat hoge en lage modellen. De hoge slofjes bestaan uit een unieke combinatie van een zacht leren voetje met een katoenen sok die goed om het beentje blijft zitten. Het sokje is naadloos gebreid en voelt heerlijk comfortabel aan. Het leren voetje is gemaakt op een leest en heeft een elastiek op de voorvoet, waardoor de pasvorm goed is en de slofjes goed aansluiten. De hoge babyslofjes hebben een suède antislipzooltje en zijn voorzien van een schattige sterrenstans. 

Baby pantoffels

Shoesme heeft ook lage BABY-PROOF® Soft babysloffen in de collectie; echte baby pantoffels. Shoesme baby pantoffels zijn uitgevoerd met bloemetjesprints of metallics. De zomercollectie baby pantoffels bestaat uit mini-espadrilles met een zomers printje en gevlochten jute rondom de zolen. Deze baby pantoffeltjes zijn rondom de hiel en op de wreef voorzien van elastiek, waardoor ze goed aan de voetjes blijven zitten. Ook deze zomer pantoffels voor baby's zijn volledig leergevoerd, hebben een uitneembaar lederen voetbed en zijn voorzien van een suède antislipzooltje.

Shoesme slofjes voor in huis

BABY-PROOF® Soft babysloffen kunnen naast BABY-PROOF® Smart schoentjes gedragen worden als babysloffen voor in huis. Zet jouw dreumes buitenshuis de eerste stapjes? Kijk dan eens bij Shoesme BABY-PROOF® Smart eerste stapschoenen. BABY-PROOF® Smart is een licht en soepel babyschoentje, speciaal voor de eerste stapjes. 

totaal 87% tevreden klanten op basis van 285 beoordelingenvia KiyOh