Loopschoenen voor je baby of dreumes

Eerste schoentjes voor je kleintje zijn enorm belangrijk. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en zijn daarom nog zacht en buigzaam. Gedurende het eerste jaar ontwikkelen de voetjes en rond de eerste verjaardag beginnen de voetjes goed te functioneren. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk is om de voetjes te beschermen zodra je kleintje gaat staan en stappen. Uiteraard wil je daarbij niet dat de voetjes niet vrij kunnen groeien of ontwikkelen door een te strakke of stugge schoen met harde zool. Je kleintje moet immers nog een heel leven vooruit op die kleine lieve voetjes!

Eerste schoentjes van Shoesme hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als dames- of herenschoenen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Shoesme eerste schoentjes beschermen de voetjes van je baby tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Door al deze zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen hoeven baby's helemaal niet te wennen aan het dragen van eerste schoentjes en stappen ze er zo op weg!

Eerste loopschoentjes voor elke fase

Shoesme heeft verschillende modellen eerste schoentjes ontwikkeld voor baby's en dreumesen. Allemaal speciaal voor kindjes die gaan staan, voorzichtig de eerste stapjes zetten en leren lopen. Deze schoentjes hebben flexibele, door Shoesme ontwikkelde, loopzolen van rubber die met de voetjes meebuigen. Ook zijn de hielen verstevigd voor een goede loophouding en door de toevoeging van het zachte schuimlaagje bij alle drukpunten zitten ze ook nog eens heerlijk.

Het ene kindje is wat ouder en groter wanneer het gaat lopen dan het andere kindje. Daarom heeft Shoesme verschillende modellen eerste loopschoenen in de collectie. Je kunt onder andere kiezen uit sportieve babysneakers, halfhoge veterschoenen of handige klittenbandschoenen. Het ene model is uitgewerkt in verschillende opvallende kleuren en materialen, het andere model is meer klassiek. Zo heeft Shoesme voor alle kindjes die leren lopen de perfecte eerste loopschoentjes. De eerste schoentjes-collectie van Shoesme is verkrijgbaar in maat 18 t/m 26. Bij de beschrijving van onze schoenen vind je meer informatie over het type schoen, de pasvorm en het specifieke maatadvies voor dit model.

Eerste stapschoentjes koop je online of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire eerste schoentjes terug. Heb je jouw favoriete eerste loopschoentjes uitgezocht?  Shop ze direct online! Wil je de schoenen liever even passen of advies inwinnen over het juiste concept voor jouw kleintje in de winkel? Bij ieder eerste schoentje is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bij Shoesme bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh