Eerste schoentjes voor jongens en meisjes

Eerste schoentjes voor je baby

Eerste schoentjes voor je baby zijn enorm belangrijk. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en zijn daarom nog zacht en buigzaam. Gedurende het eerste jaar ontwikkelen de voetjes en rond de eerste verjaardag beginnen de voetjes goed te functioneren. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk is om de voetjes te beschermen zodra je kleintje gaat staan en stappen. Uiteraard wil je daarbij niet dat de voetjes niet vrij kunnen groeien of ontwikkelen door een te strakke of stugge schoen. Je kleintje moet immers nog een heel leven vooruit op die kleine lieve voetjes!

Daarom heeft Shoesme BABY-PROOF® Smart eerste schoentjes ontwikkeld voor baby's. Deze schoentjes zijn 100% leer gevoerd en hebben flexibele, door Shoesme ontwikkelde, loopzolen die met de voetjes meebuigen. Ook zijn de hielen verstevigd voor een goede loophouding en door de toevoeging van het zachte schuimlaagje bij alle drukpunten zitten ze ook nog eens heerlijk. Het kindvriendelijke loopzooltje van BABY-PROOF® Smart eerste schoentjes is veilig getest op kleurstof. Shoesme schoenen zijn de enige babyschoenen op de markt met dit keurmerk. De BABY-PROOF® Smart eerste schoentjes-collectie bestaat uit de leukste veterschoenen, klittenbandschoenen, sneakertjes en Originals en is verkrijgbaar in maat 18 t/m 22. 

Eerste stapschoentjes

Eerste stapschoentjes van Shoesme hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als een dames- of herenschoen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerste jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. BABY-PROOF® Smart eerste schoentjes beschermen de voetjes van je baby tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Door al deze zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen hoeven baby's helemaal niet te wennen aan het dragen van eerste schoentjes en stappen ze er zo op weg!

Babyschoenen voor de eerste stapjes koop je online of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire babyschoenen voor de eerste stapjes. Heb je jouw favoriete eerste schoentjes uitgezocht? Een deel van de collectie is in de Shoesme webshop te koop. Wil je de eerste schoenen liever even passen of advies inwinnen over het juiste concept voor jouw baby in de winkel? Bij ieder eerste schoentje is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bij Shoesme bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

totaal 87% tevreden klanten op basis van 320 beoordelingenvia KiyOh