69 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren Sorteren

69 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Meisjes babyschoentjes

Baby meisjesschoenen vind je bij Shoesme in de leukste uitvoeringen. Van sportieve babysneaker of schattige ballerina tot stoer laarsje. Met baby meisjesschoenen van Shoesme zetten de allerkleinste meisjes verantwoord én hip hun eerste stapjes. Speciaal voor de fase waarin ze klaar zijn voor de eerste stapjes heeft Shoesme het concept BABY-PROOF® Smart babyschoentjes ontwikkeld. Deze eerste stapschoenen begeleiden meisjes van kruipen naar lopen. Net zoals een rups zich verpopt tot vlinder, transformeert een klein meisje in deze fase van baby naar nieuwsgierige dreumes. Klaar om al stappend op avontuur te gaan!

Eerste stapjes op échte schoentjes

Baby meisjesschoenen van Shoesme zijn niet zomaar schoentjes, maar échte eerste schoentjes gemaakt op een leest. BABY-PROOF® Smart meisjes babyschoenen hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als een damesschoen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Want babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerste jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. BABY-PROOF® Smart beschermt babyvoetjes tegen kou en vocht zonder dat het de ontwikkeling of bewegingsvrijheid van de voetjes in de weg staat. Je zult zien dat baby'tjes nauwelijks hoeven te wennen aan hun nieuwe schoentjes. Het soepele antislipzooltje, dat veilig is getest op kleurstof, geeft grip en vertrouwen. De kleine meisjes stappen er zo mee rond!

Baby meisjesschoenen shop je in de Shoesme webshop of bij een verkooppunt

Shoesme babyschoentjes bieden de beste ondersteuning en bescherming aan babyvoetjes en hebben flexibele loopzolen die met de voetjes meebuigen. Je kleine meisje zet hiermee gezond en verantwoord de eerste stapjes. Bekijk nu de collectie eerste schoentjes voor meisjes in de Shoesme webshop en shop online. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Wil je eerst graag passen of wil je advies over het beste concept voor jouw meisje? Via de verkooppuntenzoeker bij de schoen vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!