15 artikel(en)

Filteren Sorteren

15 artikel(en)

Go Banana’s sneakers

Dol op sneakers en dieren? Dan zijn de Go Banana’s sneakers echt iets voor jouw kleintje! Deze sneakers zijn namelijk verkrijgbaar in vrolijke en stoere designs voor jongens en meiden. Je kan kiezen uit de Flamingo, Sharkattack, Moocho Smoocho, Monkey, Leopardo, Rhino, Zebra, Swankiss. Deze sneakers zijn uniek door de dieren in combinatie met de toffe prints. De Go Banana’s sneakers zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 35 met veter- en klittenband sluiting. En waar je heel blij van wordt is de prijs! Alle Go Banana’s sneakers met vetersluiting shop je voor slechts €39,95. Welke sneaker is jouw favoriet?

Go Banana’s klittenband sneakers

Kan je kindje nog geen veters strikken? Dan hebben we goed nieuws want de Go Banana’s sneakers zijn ook verkrijgbaar met een klittenband sluiting! De klittenband sneakers zijn ook verkrijgbaar in populaire prints in maat 20 t/m 35 voor jongens en meisjes. En je shopt deze te gekke klittenband sneakers voor slechts €44,95.

Go Banana’s effen sneakers

Ga je liever voor subtiel? Dan hebben we ook nog de Go Banana’s uni colours. Deze sneakers zijn verkrijgbaar in 6 effen kleuren: rood, geel, groen, blauw, zwart en wit. Dus kies de lievelingskleur van je kleintje maar uit! De Go Banana’s uni colour sneakers zijn ook geschikt als gymschoenen. En gelukkig is de geur van zweetvoetjes ook verleden tijd! De anitbacteriele binnenzool van alle Go Banana's sneaker kan je wassen in de wasmachine! En wat ook heel fijn is, is de prijs. Je scoort deze te leuke effen Go Banana’s sneakers voor slechs €29,95!

Go Banana's voor iedere leeftijd

Voor zowel kleintjes als grote kids is het merk Go Banana's helemaal te gek! De collectie gaat vanaf maat 20 t/m maat 35.Maak de collectie van je kleine meid of man compleet met een paar Go Banana's slippers, regenlaarzenwaterschoenen of rugzakken