64 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren Sorteren

64 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sneakers voor meisjes

Meisjes sneakers ontwerpen kan Shoesme als de beste. Voor stoere en sportieve meisjes heeft Shoesme een ruime sneakercollectie met lage en hoge modellen in verschillende kleuren. Wat dacht je van RunFlex sneaker met een super sportief en girly uiterlijk en flexibele witte zolen? Bij alle sneakers is veel aandacht besteed aan de details, zo heeft iedere schoen wel iets bijzonders, van girly bedels tot kleurrijke prints. Shoesme meiden sneakers zijn in verschillende modellen verkrijgbaar in maat 18 voor baby's tot en met 35 voor schoolkids.

Hippe meiden sneakers voor alle leeftijden

De collectie meisjes sneakers bestaat uit verschillende modellen afgestemd op verschillende doelgroepen. Shoesme maakt onderscheid tussen meisjes die hun eerste stapjes zetten, meisjes die al stappen, maar nog goed moeten leren lopen en sneakers voor schoolkinderen. Al deze hippe meisjesschoenen van Shoesme zien er niet alleen te gek uit, ze zijn ook van goede kwaliteit en gezond voor kindervoeten. Meisjes sneakers van Shoesme zijn gemaakt van premium kwaliteit leer met flexibele rubberzolen, leergevoerd en voorzien van een uitneembaar voetbed. 

Meisjes sneakers shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest trendy meisjes sneakers terug. Heb je jouw favoriete sneakers uitgezocht? Shop ze meteen online! Liever eerst passen of advies inwinnen in de winkel? Bij iedere meisjes sneaker is het mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh