Meisjes sneakers

Baby sneakers meisjes

Meisjessneakers ontwerpen kan Shoesme als de beste. Voor stoere en sportieve meisjes heeft Shoesme een ruime sneakercollectie met lage en hoge modellen in verschillende kleuren. Wat dacht je van RunFlex sneaker met een super sportief en girly uiterlijk en flexibele witte zolen? Bij alle sneakers is veel aandacht besteed aan de details, zo heeft iedere schoen wel iets bijzonders, van girly bedels tot kleurrijke prints. Speciaal voor de zomer heeft Shoesme de canvas meisjessneaker aan de collectie toegevoegd. Bij deze sneakers zijn zelfs matchende rugzakken verkrijgbaar, hoe gaaf is dat? Shoesme meisjessneakers zijn in verschillende modellen verkrijgbaar in maat 18 voor baby's tot en met 35 voor schoolkids.

Hippe meisjesschoenen voor alle leeftijden

Baby sneakers voor meisjes vind je in de babyschoenen collectie van Shoesme. De collectie meisjes sneakers bestaat namelijk uit verschillende modellen afgestemd op verschillende doelgroepen. Shoesme maakt onderscheid tussen baby sneakers voor meisjes die hun eerste stapjes zetten, Extreme Flex® en RunFlex sneakers voor meisjes die al stappen, maar nog goed moeten leren lopen en sneakers voor schoolkinderen. De hippe meisjesschoenen van Shoesme zien er niet alleen te gek uit, ze zijn ook van goede kwaliteit en gezond voor kindervoeten. Meisjes sneakers van Shoesme zijn gemaakt van premium kwaliteit leer en rubber. Alle meisjes sneakers zijn leergevoerd en voorzien van een uitneembaar voetbed. 

Meisjes sneakers shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest trendy meisjes sneakers terug. Heb je jouw favoriete sneakers uitgezocht? Een deel van de collectie is in de Shoesme webshop te koop. Liever eerst passen of advies inwinnen in de winkel? Bij iedere meisjes sneaker is het mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

totaal 88% tevreden klanten op basis van 192 beoordelingenvia KiyOh