Bij Shoesme weten we als geen ander dat de juiste schoenen van groot belang zijn voor de groei en ontwikkeling van de kindervoet. Sneakers zijn tegenwoordig een populaire keuze en regelmatig krijgen we dan ook de vraag of deze eigenlijk wel verantwoord zijn? Hier vertellen we graag over.

Flexibiliteit en bewegingsvrijheid

Het is belangrijk dat de sneakers jouw kind de flexibiliteit en bewegingsvrijheid bieden die ze nodig hebben tijdens het spelen en rennen. Shoesme sneakers hebben een flexibele zool. Deze buigen feilloos mee met de voeten van jouw kind zodat het gemakkelijk is om de voet te buigen en bewegen.

Steun en bescherming

Shoesme sneakers bieden de juiste bescherming en steun voor de voeten van jouw kind. Let er wel op dat je de veters of klittenband, strak genoeg aantrekt. De hielkap zorgt voor stabiliteit, maar alleen als de schoen niet te los zit. Wanneer deze te los zit kunnen kinderen met hun tenen gaan 'klauwen' om zo de schoen vast te houden.

Hoge kwaliteit

Shoesme sneakers zijn gemaakt van premium kwaliteit materialen, want ze moeten natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.
Voor het bovenwerk van de sneakers is het beste en dikste kwaliteit leer gebruikt. De voering en het uitneembare voetbed zijn van (micro)leer. Alle zolen voor de verschillende sneakers worden door Shoesme zelf ontwikkeld. Hierbij is rekening gehouden met het beste profiel voor het loopvlak en de juiste hoeveelheid rubber om flexibiliteit te garanderen. De zolen van de sneakers zijn gemaakt van 100% rubber. Rubber is flexibel, slijtvast en zorgt voor een natuurlijke demping. Dit in combinatie met het profiel op de zool, maakt de sneakerzolen super flexibel en comfortabel.

Onderscheid tussen verschillende fases

Shoesme maakt onderscheid tussen kinderen die hun eerste stapjes zetten, kinderen die al zelf los kunnen stappen, maar nog moeten leren lopen en sneakers voor schoolkinderen. Zo bieden de schoenen in iedere fase de juiste ondersteuning voor een optimale ontwikkeling van de kindervoet.

Kindersneakers

Stijlvol en comfortabel

Dankzij de foamings in de voering zitten Shoesme sneakers als gegoten, maar naast de comfort zien ze er ook nog eens leuk uit. Sneakers hoeven namelijk helemaal niet saai te zijn en dit weten wij als geen ander! Bij Shoesme hebben we een groot aanbod aan verschillende soorten en stijlen. Zo is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. Denk je dat de Shoesme collectie niet gekker en vrolijker kan? Nou mooi wel dus! Voor ons te leuke merk Go Banana's is geen enkele combinatie te gek.

Controleer regelmatig de maat

Last but not least: controleer regelmatig de maat van de voeten. Veel kinderen hebben een hoge pijngrens en lopen dan ook te lang door op kleine schoenen, zonder ergens over te klagen. Met ons Shoesme meetsysteem, meet je thuis heel eenvoudig de juiste schoenmaat, inclusief groeiruimte.

Shoesme sneakers zijn dus zeker geschikt voor de kindervoeten vanwege de flexibiliteit, steun en de hoge kwaliteit materialen. Shop nu jouw favoriete sneakers voor meisjes, jongens en baby's.