Shoesme Brandstore Den Bosch

Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Den Bosch

Onze vierde Shoesme Brandstore kun je vinden in het centrum van Den Bosch, waar voorheen kinderschoenenwinkel Piccolino gevestigd was. Bij Shoesme Brandstore Den Bosch vind je - net als bij de andere Shoesme Brandstores in Breda,Heusden, Goirle en Vleuten - de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 41. Een winkel voor échte Shoesme fans dus!

 

De beste service en grootste keuze

We meten de voetjes altijd zorgvuldig op en adviseren je graag over de juiste schoenmaat, pasvorm en het type schoen voor jouw kleintje. Je shopt bij Shoesme Brandstore Den Bosch niet alleen bijna álle Shoesme modellen uit de collectie, maar vindt hier ook de kenmerkende Shoesme-stijl en shopbeleving. Zo kun je je schoenen uitkiezen op enorme conceptwanden met schoenen speciaal ontworpen voor baby's, kleuters en schoolkinderen. Is het gelukt om een keuze te maken uit de gigantische collectie sneakers, laarzen, sandalen, veterschoenen en meer? Dan kan je kindje de schoenen uitvoerig testen en showen op het Shoesme podium in het midden van de winkel. Bij Shoesme Brandstore Den Bosch kun je ook terecht voor regenlaarzen, rugzakken en babyslofjes.

Wil je niets missen van onze nieuwe collectie en leuke acties?

Nieuwe collectie in de winkel, start van de uitverkoop, podotherapeut op bezoek of een leuke actie voor vaste klanten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en je bent als eerste op de hoogte van al het nieuws van Shoesme & Shoesme Brandstore Den Bosch!

Je kunt ons ook volgen via Facebook.

  


Contact

Shoesme Brandstore Den Bosch
Achter het Stadhuis 30a
5211 HN 's-Hertogenbosch

T 073-8905164
E brandstoredenbosch@shoesme.nl

Openingstijden

Maandag:             13.00 – 17.30 uur
Dinsdag:                09.30 – 17.30 uur
Woensdag:            09.30 – 17.30 uur
Donderdag:           09.30 – 17.30 uur
Vrijdag:                  09.30 – 17.30 uur        
Zaterdag:               09.30 – 17.00 uur
Zondag:                 12.00 – 17.00 uur