Win met Shoesme een Babboe bakfiets!

Shoesme geeft dit voorjaar maar liefst drie elektrische bakfietsen van Babboe weg t.w.v. €2499,-. 

Hoe maak je kans?

Meedoen en kans maken op een prachtige Babboe Curve-E bakfiets is heel eenvoudig. Bij aankoop van een Shoesme artikel bij een Shoesme verkooppunt ontvang je een kraskaart met een unieke actiecode. Vul jouw unieke code en je gegevens in via de button hieronder en je maakt automatisch kans. Deelnemen is mogelijk van 1 maart tot en met 31 mei 2018. We maken iedere maand een winnaar bekend, dus wie weet ben jij dit voorjaar de trotse eigenaar van één van de drie super unieke Shoesme bakfietsen!

Nog niet in het bezit van een kraskaart met unieke actiecode? Bekijk snel de Shoesme voorjaarscollectie, ga naar een verkooppunt en scoor jouw Shoesme's én kraskaart!

Iedere maand een winnaar!

Iedere maand maken we één winnaar bekend! De winnaars krijgen hun elektrische Babboe bakfiets uitgereikt bij de winkel waar ze hun Shoesme artikel gekocht hebben. 

De Babboe Curve-E bakfiets

 
De elektrische Babboe Curve bakfiets is een eigentijdse driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. Een bakfiets waarmee je gezien mag worden! De Babboe Curve bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. Dankzij de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee!
Meer info over Babboe bakfietsen

totaal 88% tevreden klanten op basis van 192 beoordelingenvia KiyOh