Win bij Shoesme een Babboe bakfiets!

Shoesme geeft dit voorjaar maar liefst drie elektrische bakfietsen van Babboe weg t.w.v. €2499,-. Meedoen en een prachtige elektrische Shoesme bakfiets t.w.v. € 2499.- winnen is heel eenvoudig. Bij aankoop van een Shoesme artikel bij een Shoesme verkooppunt in de actieperiode van 1 maart  2018 t/m 31 mei 2018 kun je meeloten voor een bakfiets. We maken iedere maand één winnaar bekend!

Je ontvangt bij je Shoesme aankoop een kraskaart met een unieke code. Vul jouw unieke code en je gegevens in via het formulier hieronder en je maakt automatisch kans. Wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van één van de drie super unieke Shoesme bakfietsen!

Nog niet in het bezit van een kraskaart met unieke wincode? Bekijk snel de Shoesme voorjaarscollectie, ga naar een verkooppunt en scoor jouw Shoesme's én kraskaart!

Doe mee en win! 

Jouw unieke code:

Jouw gegevens:
Voornaam* tussenvoegsel,
Achternaam*
E-mailadres* 

Actiecode:

Check jouw code

- checkbox Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Shoesme ( je kunt je op ieder moment uitschrijven) 
- checkbox Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Babboe  ( je kunt je op ieder moment uitschrijven) 

Let op; je dient als winnaar het aankoopbewijs van de schoenen te kunnen overleggen, dus bewaar dit goed.

Door deel te nemen aan deze actie verklaar je je akkoord met de actievoorwaarden. Shoesme International BV en Babboe verwekren jouw persoonsgegevens voor commerciele doeleinden. We vertrekken deze nooit aan derden. Lees meer in het privacy Statement.

Shoesme bakfiets winnaars

Iedere maand maken we een winnaar bekend! De winnaars krijgen hun Shoesme bakfiets uitgereikt bij de winkel waar ze hun Shoesme schoenen gekocht hebben. 

[ Naam en afbeelding winnaars met datum bekendmaking ]

De elektrische Babboe Curve bakfiets

 
De elektrische Babboe Curve bakfiets is een eigentijdse driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. Een bakfiets waarmee je gezien mag worden! De Babboe Curve bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. Dankzij de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee!
Meer informatie over Babboe bakfietsen

totaal 88% tevreden klanten op basis van 168 beoordelingenvia KiyOh