Werken bij Shoesme

Werken bij Shoesme betekent meedraaien in een jong en groeiend bedrijf, waar je enorm veel kunt leren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Tilburg, op loopafstand van het station. Het team bestaat uit gedreven en enthousiaste collega's die iedere dag het beste uit zichzelf halen met maar een doel; zorgen dat Shoesme de allerbeste en grootse speler is en blijft op gebied van kinderschoenen. We gaan iedere dag naar huis, wetende dat we er alles aan gedaan hebben om het stappen, lopen en rennen voor kinderen weer een beetje leuker te maken!

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures hieronder!

Verkoopmedewerker Parttime - Shoesme Brandstore Den Bosch

 We zijn voor de Shoesme Brandstore Den Bosch op zoek naar een enthousiaste parttimer voor +/- 20 per week. Uren en dagen zijn bespreekbaar, het zal gaan om uren doordeweeks en af en toe in het weekend.

  Je werkzaamheden zullen betreffen:

-       Advisering schoenmaat en juiste concept
-       Winkelinrichting verzorgen en onderhouden
-       Verzendklaar maken van bestellingen Shoesme.nl

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker, die met passie onze kinderschoenen kan verkopen. Vind je het leuk om met baby’s en kinderen te werken en heb je hier ervaring mee? Heb je daarnaast ervaring als verkoopmedewerker?
We zijn op zoek naar een vlotte medewerker die met passie onze schoenen kan adviseren en verkopen. Ben jij groot Shoesme-fan en wil je dit overdragen aan onze klanten? Dan maken we graag kennis met jou!

Mail voor 11 oktober je CV, foto en een korte toelichting/motivatie naar michelle@shoesme.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook mailen naar dit e-mailadres.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allround E-commerce Stagiare - Hoofdkantoor Tilburg 


PR stunts met influencers organiseren, instastories een boost geven of YouTube inzetten om onze nieuwste trends door te voeren? Dompel je helemaal onder in ons logistieke proces, traffic kanalen of je bezig houden met key-accounts zoals Wehkamp, Zalando en bol.com? We zoeken een echte duizendpoot ter ondersteuning van onze e-commerce afdeling.

Hieronder een kijkje in hoe je week eruit zou kunnen komen te zien:

Maandag: Het nieuwe seizoen is in volle gang, geen tijd om stil te zitten. We willen bereik creëren bij onze followers op instagram. Hoe we dat gaan doen? Dat is aan jou! Zet de leukste acties op, vul ons persbestand aan en zorg dat de pakketjes op een toffe manier verstuurd worden.

Dinsdag: Altijd even analytics bekijken, als er veel orders zijn geweest. Dan lopen we even naar het magazijn, waar je even bijspringt als het nodig is. Of helpen om de vragen van onze klanten te beantwoorden.

Woensdag: Tijd om te werken aan je opdracht vanuit school, we willen natuurlijk dat je alle punten behaald die er te halen vallen.

Donderdag: Bijna weekend! En dus tijd om onze nieuwsbrief te dubbel checken, leuke subjectlines te verzinnen en checken of alle producten op voorraad zijn. Dan kunnen we mooi knallen voor het weekend. Ook even vragen aan Sales of ze ondersteuning nodig hebben met de datasheets van bol.com.

Vrijdag: Voor het weekend knallen we nog gauw nieuwe producten online, en checken we of alle categorien staan zoals we willen. Bestsellers bovenaan? Of juist waar de meeste voorraad nog achter zit? Dan zetten we lekker Spotify playlist aan, en gaan zo lekker het weekend in!

Mail je CV, foto en een korte stage opdracht die je in gedachte hebt naar yvette@shoesme.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook mailen naar dit e-mailadres.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

totaal 89% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh