• Gratis verzending vanaf € 29,95
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Alles wat je wil weten over

Maatadvies & pasvormen

 • Welke schoenen zijn geschikt voor brede voeten?

  Shoesme staat bekend om zijn smalle pasvormen, maar ook wij hebben schoenen die geschikt zijn voor bredere voeten. Want ieder kind verdient een Shoesme! De Shoesme kinderschoenencollectie heeft diverse modellen die gemaakt zijn op verschillende leesten en zolen. Hierdoor verschilt de pasvorm ook per model. Bij het kopje 'maatadvies' van een specifieke schoen vind je meer informatie over de pasvorm voor dit model. Op de website kun je ook filters aanzetten. Hierin kun je filteren op pasvorm: breed, smal en normaal. 

 • Welke schoenen zijn geschikt voor smalle voeten?

  Shoesme schoenen zijn ontwikkeld voor kindervoeten in de groei. Kindervoeten in de groeifase zijn vaak slank en rank. Shoesme schoenen zijn hierop afgestemd door de smalle tot medium fit en geknepen neus. De Shoesme kinderschoenencollectie omvat diverse modellen gemaakt op verschillende zolen. Hierdoor verschilt de pasvorm ook per model. Zo valt een Urban Sneaker bijvoorbeeld wat breder dan een RunFlex Sneaker. Bij de beschrijving van onze schoenen vind je meer informatie over het type schoen, de pasvorm en het specifieke maatadvies voor dit model. Op de website kun je ook filters aanzetten. Hierin kun je filteren op pasvorm: breed, smal en normaal. 

 • Welke schoenen hebben een normale pasvorm?

  Shoesme staat bekend om zijn smalle pasvormen, maar ook wij hebben schoenen die geschikt zijn voor gemiddelde en brede voeten. Want ieder kind verdient een Shoesme! De Shoesme kinderschoenencollectie heeft diverse modellen die gemaakt zijn op verschillende leesten en zolen. Hierdoor verschilt de pasvorm ook per model Bij het kopje 'maatadvies' van een specifieke schoen vind je meer informatie de pasvorm voor dit model. Op de website kun je ook filters aanzetten. Hierin kun je filteren op pasvorm: breed, smal en normaal.

 • Welke schoenen zijn geschikt voor voeten met een hoge wreef?

  Shoesme maakt schoenen met verschillende pasvormen. Ook hebben wij schoenen die geschikt zijn voor voeten met een hoge wreef. Want ieder kind verdient een Shoesme! De Shoesme kinderschoenencollectie heeft diverse modellen die gemaakt zijn op verschillende leesten en zolen. Hierdoor verschilt de pasvorm ook per model. Bij het kopje 'maatadvies' van een specifieke schoen vind je meer informatie over de pasvorm van dit model. Voor voeten met een hoge wreef adviseren wij veterschoenen. Hierin hebben wij een erg brede collectie. Op de website kun je filteren op 'veterschoenen' om zo een overzicht te krijgen.

 • Hoe ontdek ik welke maat ik voor mijn zoon/dochter moet bestellen?

  Om de juiste maat te bepalen kun je ons meetsysteem gebruiken. Het meetsysteem meet de maat inclusief 1 maat groeiruimte. Geen meetsysteem in huis en wil je toch nu de juiste maat meten? Raadpleeg dan onze maatadvies pagina. Hier staat uitgelegd hoe je de voeten op kan meten zonder het meetsysteem. Mocht je twijfelen over de maat dan kun je altijd langsgaan bij één van onze brandstores. Hier kunnen ze je adviseren over de juiste maat en zien of je kleintje goed op de schoentjes loopt. Je kan ook altijd contact opnemen met één van onze experts van de klantenservice, ook zij kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste maat. 

Andere

Veelgestelde vragen

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf €29,95
Super snel in huis
Super snel in huis
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Gratis retourneren
Gratis retourneren
Binnen 30 dagen
Laat je inspireren

#Shoesme