• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Hoe werkt het Shoesme meetsysteem?

Het doel van Shoesme is om ervoor te zorgen dat de voetjes van baby's en kinderen zicht optimaal ontwikkelen. Naast een goede schoen die de juiste ondersteuning en bescherming biedt, is de juiste maat ook zeer belangrijk. Wist je dat ruim 65% van de kinderen te kleine schoenen draagt? Te kleine schoenen en sokken zijn funest voor de ontwikkeling van een baby- en kindervoet.  Ze kunnen leiden tot pijnlijke voeten, blaren en ingegroeide teennagels. Daarom is het belangrijk om regelmatig de schoenmaat op te meten. Met het Shoesme meetsysteem kan je met één handeling de juiste schoenmaat opmeten inclusief één maat groeiruimte. Hoe het Shoesme meetsysteem precies werkt, leggen we je hieronder graag uit. 

Hoe gebruik ik het Shoesme meetsysteem?


Het meetsysteem werkt heel gemakkelijk en leggen we je in een aantal stappen uit via de video.

Plaats de voet tegen de achterkant van het meetsysteem en schuif het balkje tegen de tenen aan. Je kan dan in het midden van het balkje de juiste maat aflezen. Meet je tussen twee maten? Rond dan af. naar boven. Je hebt dan direct het maatadvies inclusief één maat groeiruimte. Ook heb je net zo'n specialistisch maatadvies als in onze winkels. Daarnaast draag jij, door een retour minder, bij aan minder CO2 uitstoot.

Nieuwe schoenen nodig?

Is het gelukt om de juiste maat te meten en is je kindje toe aan een nieuw paar schoenen? Dan hebben we hier alvast een paar leuke schoenen voor je op een rijtje gezet!

 

Shoesme schoenen zijn 100% afgestemd op een baby- en kindervoet

Bij Shoesme weten we als geen ander dat iedere baby en kind uniek is en dit maakt ieder baby- of kindervoetje anders. Waar de meeste gestandaardiseerde zolen op de markt te breed zijn voor een kindervoet, ontwikkeld Shoesme verschillende concepten die passen bij de groeifase van een kind. Natuurlijk ontwikkelen wij onze eigen leesten en zolen zodat ze 100% zijn afgestemd op een kindervoet. Doordat onze schoenen voorzien zijn van flexibele zolen en 100% zijn afgestemd op een baby- en kindervoet bevordert dit een goede voetenstand en lichaamshouding. Daarom wordt Shoesme regelmatig aangeraden door verschillende fysio – en podotherapeuten. Ontdek het aanbod babyschoenen, peuterschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen!

Babyschoenen
9 maanden t/m 1,5 jaar

Babyschoenen

Voor de eerste stapjes
Peuterschoenen
1,5 t/m 3 jaar

Peuterschoenen

Voor goed leren lopen
Meisjesschoenen
4 t/m 12 jaar

Meisjesschoenen

Voor spelen, rennen & ravotten
Jongensschoenen
4 t/m 12 jaar

Jongensschoenen

Voor spelen, rennen & ravotten