Buitenspeel schoenen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Stevige kinderschoenen voor buitenspelen

Kinderen houden van buiten spelen. Lekker rennen en stoeien, overal opklimmen en er weer afspringen. Je kind vermaakt zich prima en is volop in ontwikkeling. Tijdens het buitenspelen ontwikkelen ze met allerlei stappen en sprongen hun gehele motoriek. Stevige kinderschoenen zijn dan echt onmisbaar. Je wilt dat de voeten van je kindje goed beschermd zijn. Beschermd tegen regen, vuil en kou, maar ook tegen stoten en krassen. Een goede demping van de zolen is bijvoorbeeld heel belangrijk bij het rennen en springen. De Urban sneakers zijn hier volledig op afgestemd. De zolen zijn stevig, bieden ondersteuning, een goede demping en zijn tegelijkertijd soepel. De ideale bescherming tijdens het buitenspelen, zonder de ontwikkeling in de weg te staan. Alle sneakers van Shoesme zien er ook nog eens super leuk uit. Kijk snel in de collectie op welke kleur schoenen jouw kindje deze zomer buiten speelt.

Kinderschoenen met rubberen neus

SHM*Shoesme sneakers zijn ultieme buitenspeel schoenen. Met de stevige rubber neuzen zijn dit echt kinder sneakers die tegen een stootje kunnen. In de hiel zitten stevige contreforts die de achterkant van de voet ondersteunen en de hiel stevig op zijn plaats houden. Met een hoog model sneaker worden de enkels nog beter ondersteund. Door de zachte afwerking zitten de schoenen ook meteen comfortabel. Sneakers aan en snel naar buiten dus!

Buiten spelen in de zomer

Als het warm is trekken de kids het liefst zo weinig mogelijk aan. Ook aan de voetjes zijn luchtige schoenen dan een stuk fijner. Door het gebruik van leer en micro-leer zijn alle Shoesme sneakers ademend. Vocht wordt opgenomen en geventileerd en het binnenzooltje is uitneembaar dus makkelijk te luchten na het spelen. Geen last van zweetvoetjes dus.

Tijdens een echte hittegolf horen blote teentjes er natuurlijk bij. Trek tijdens het spelen in ieder geval sandaaltjes aan en geen slippers. De sandalen zijn met de klittenband goed af te stellen zodat ze stevig aan de voeten blijven zitten. Zo krijgen ze geen last van pijnlijke struikelpartijen tijdens het rennen en klimmen.

Onderhoud en verzorging van de buitenspeel schoenen

Kinderschoenen hebben veel te verduren tijdens het buitenspelen. Spray nieuwe schoenen eerst in met een vuil- en waterafstotende spray en onderhoud ze verder met de bijbehorende reinigings- en verzorgingsmiddelen.