• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Shoesme Kinderschoenen Sale - Maat 24

Producten 24-46 van 84

  1.  
    Twijfel je over de maat?

    Gebruik het Shoesme meetsysteem om de juiste maat te bepalen. Je hebt dan net zo'n specialistisch maatadvies als in onze winkels!

    Shop meetsysteem
  2. Truck

    Gratis verzending
    Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €49,95

    Schoen

    Super snel in huis
    Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

    Boemerang

    14 dagen retourneren
    Niet tevreden of niet de goede maat? Binnen 14 dagen mag je jouw bestelling retourneren.

Kinderschoenen maat 24 in de Sale

Ben je op zoek naar goedkope kinderschoenen van hoge kwaliteit? Neem dan een kijkje in de Shoesme outlet waar je schoenen kunt vinden met aantrekkelijke kortingen. Zo vind je ook schoentjes in maat 24 voor kinderen in de leeftijd vanaf ongeveer 2 jaar. Dit zijn gemiddelden en kunnen dus verschillen per kind/baby. Maat 24 past perfect bij een voetlengte van ongeveer 14,5 – 15,0 cm. Ga hierbij altijd uit van de langste maat. Twijfel je over de maat en denk je misschien een maat groter (maat 25) of een maat kleiner (maat 23) in de sale nodig te hebben? Bekijk dan de maatadvies pagina of bestel het Shoesme Meetsysteem.

Shoesme schoenen - Outlet met korting tot 50%

Om plaats te maken in ons magazijn bieden we jou de gelegenheid om te profiteren van deze Shoesme sale. Daarnaast hebben we aan het eind van elk seizoen natuurlijk een winter- en zomer uitverkoop met alle meisjes- en jongensschoenen in de sale. Je kunt de sale collectie filteren op kleur, maat, prijs en soort sluiting, dus je hebt de leukste schoenen voor je zoon of dochter voor de scherpste prijzen zo gevonden. Bestel voordat het te laat is, want voor alle kinderschoenen in de sale geldt OP = OP.

Alle soorten maat 24 schoenen in de uitverkoop

Bekijk snel alle Shoesme sale modellen. In onze outlet vind je een uitgebreid aanbod in kinderschoenen: