• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Peuter vervolgschoentjes maat 28

1,5 tot 3 jaar

7 producten

Peuter vervolgschoentjes in maat 28 kopen?

Ben je op zoek naar nieuwe vervolgschoentjes in maat 28? Dan ben je bij Shoesme aan het juiste adres. Doorgaans wordt maat 28 vooral gedragen door kinderen in de leeftijd van ongeveer 5 tot 7 jaar. Maar dit zijn gemiddelden en dit verschilt natuurlijk per kind. Maat 28 past perfect bij een voetlengte van ongeveer 17,0 – 17,6 cm. Ga hierbij altijd uit van de langste maat. Twijfel je over de maat en denk je misschien een maat kleiner (maat 27) of een maat groter (maat 29) nodig te hebben? Bekijk dan de maatadvies pagina of bestel het Shoesme Meetsysteem.

Kies voor de kwaliteit die jouw peuter nodig heeft!

Bij het uitzoeken van nieuwe vervolgschoentjes voor jouw peuter, is het belangrijk om hierin te kiezen voor kwaliteit. Het is namelijk essentieel dat peuters die het lopen al onder de knie hebben, schoenen dragen die hun voetjes ondersteunen en helpen bij het ontwikkelen van een gezonde loopstijl. Shoesme biedt enkel kwaliteitsschoenen die gericht zijn op een optimaal loopcomfort. Zo helpen de peuterschoenen van Shoesme aan een goede loopstijl ontwikkeling van jouw peuter. 

Tip: Shop je peuterschoenen in de sale en profiteer van kortingen tot 50%.

Alle soorten peuterschoenen in maat 28

Twijfel je nog welk type peuterschoen je nodig hebt? Geen zorgen, bij Shoesme vind je nog veel meer prachtige schoenen in maat 28. Bekijk bijvoorbeeld ook eens: