• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Peuter laarzen maat 26

1,5 tot 3 jaar

13 producten

  1.  
    Twijfel je over de maat?

    Gebruik het Shoesme meetsysteem om de juiste maat te bepalen. Je hebt dan net zo'n specialistisch maatadvies als in onze winkels!

    Shop meetsysteem

Peuter laarzen in maat 26 kopen?

Ben je op zoek naar nieuwe laarzen voor je peuter in maat 26? Dan ben je bij Shoesme aan het juiste adres. Doorgaans wordt maat 26 vooral gedragen door kinderen in de leeftijd van ongeveer 3 tot 4 jaar. Maar dit zijn gemiddelden en dit verschilt natuurlijk per kind. Maat 26 past perfect bij een voetlengte van ongeveer 15,7 – 16,2 cm. Ga hierbij altijd uit van de langste maat. Twijfel je over de maat en denk je misschien een maat kleiner (maat 25) of een maat groter (maat 27) nodig te hebben? Bekijk dan de maatadvies pagina of bestel het Shoesme Meetsysteem.

Ervaar het gemak van laarzen voor jouw peuter

Bij Shoesme vind je een grote collectie peuterschoenen, waaronder peuterlaarzen. Laarzen zijn in verschillende omstandigheden een ideale schoen voor jouw peuter. Bijvoorbeeld wanneer het geregend heeft en er buiten plassen staan. Met de laarzen van Shoesme zet jouw peuter de trend en blijven zijn of haar voetjes droog. En je doet het niet alleen vanwege de trendy look. De laarzen hebben ook een optimale pasvorm. Zo kunnen de voetjes van jouw peuter zich optimaal ontwikkelen. 

Tip: in onze peuter laarzen sale vind je altijd leuke schoentjes met hoge kortingen tot wel 60%.

Alle soorten peuterschoenen in maat 26

Twijfel je nog welk type peuterschoen je nodig hebt? Geen zorgen, bij Shoesme vind je nog veel meer prachtige schoenen in maat 26. Bekijk bijvoorbeeld ook eens: