Shoesme love sneakers

Na de succesvolle introductie van de Shoesme canvassneaker-collectie komt Shoesme voor seizoen voorjaar-zomer 2019 met een nóg grotere sneakercollectie die ook voor de allerkleinsten geschikt is. Hiermee speelt Shoesme in op de toenemende vraag naar baby- en kindersneakers in een prijsaantrekkelijk segment. 

Specialist in de kleine maatjes

Shoesme bracht als eerste kinderschoenenmerk een kwalitatief en trendy babysneakertje op de markt. Nog steeds zijn de eerste stap- en loopschoentjes in de kleinste maatjes de 'corebusiness' van Shoesme. Al 20 jaar investeert Shoesme intensief in de ontwikkeling van de baby- en kindervoet en heeft zo een schat aan ervaring en kennis opgebouwd. De baby- en kindercollectie wordt voortdurend doorontwikkeld: van nieuwe zolen en modellen tot hele nieuwe concepten. Daardoor is Shoesme uitgegroeid tot specialist in de kleine maatjes.

Shoesme love sneakers

Vreemd genoeg kopen ouders steeds vaker sportschoentjes voor de tere kindervoetjes, terwijl deze qua pasvorm en materiaal toch van een ander niveau zijn dan de stevige schoentjes van Shoesme. Om de concurrentie in dit segment het hoofd te bieden brengt Shoesme het kwalitatief sterke concept Shoesme love sneakers op de markt. Deze nieuwe sneakercollectie voor voorjaar-zomer 2019 bestaat uit stoere lage en halfhoge modellen en zomerse musthaves. Alle sneakers hebben flexibele rubberzolen en stevige stootneuzen. Ze zijn gepolsterd in de hiel en tong en zacht afgewerkt waardoor ze direct lekker aan de voeten zitten. Het orthopedische voetbed zorgt voor goede ondersteuning en loopplezier en is tevens uitneembaar. Met deze sneakers zien kinderen er trendy uit én kunnen ze op een verantwoorde manier een hele dag lopen, rennen en spelen. 

Deze sneakers onderscheiden zich niet alleen door de kwaliteit en leuke designs, maar ook qua prijsstelling. De modellen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 t/m 35 met een winkelverkoopprijs vanaf €49,95.

Shoesme presenteert het volledige concept Shoesme love sneakers in de vernieuwde showrooms in C.A.S.T. Nieuwegein en Trade Mart Brussels. Voor meer informatie of het maken van een inkoopafspraak kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Een Shoesme shop-in-shop in uw winkel?

Shoesme zoekt voor voorjaar-zomer 2019 naar ervaren en actieve winkeliers om een uitgebreide samenwerking mee aan te gaan. Lees hier wat een partnership met Shoesme inhoudt en hoe dit voor u interessant kan zijn. 

Shoesme International BV
T +31 (0)13 57 11 902
E info@shoesme.nl
Showroom C.A.S.T. 474

Verkoop & relatiebeheer Nederland
Guus Pigmans
T +31 (0)6 42 38 28 28
E guus@shoesme.nl

Barbara van Riel
T +31 (0)6 39 43 08 04
E barbara@shoesme.nl

Verkoop & relatiebeheer België
SL Agencies
T +32 (0)475 45 87 95
E stefaan@slagencies.com
Showroom Trade Mart Brussels Epinal 159

totaal 89% tevreden klanten op basis van 475 beoordelingenvia KiyOh