Eerste schoentjes meisjes

Baby meisjesschoenen 

Eerste schoentjes voor meisjes vind je bij Shoesme in de leukste uitvoeringen. Van sportieve babysneaker of schattige bandschoen tot stoer laarsje. Met baby meisjesschoenen van Shoesme zetten de allerkleinste meisjes verantwoord én hip hun eerste stapjes. Speciaal voor deze fase heeft Shoesme het concept BABY-PROOF® Smart babyschoentjes ontwikkeld. Deze eerste stapschoenen begeleiden meisjes van kruipen naar lopen. Net zoals een rups zich verpopt tot vlinder, transformeert een klein meisje in deze fase van baby naar nieuwsgierige dreumes. Klaar om al stappend op avontuur te gaan!

Eerste stapjes op échte schoentjes

Baby meisjesschoenen van Shoesme zijn niet zomaar slofjes, maar échte eerste schoentjes gemaakt op een leest. BABY-PROOF® Smart meisjes babyschoenen hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als een dames- of herenschoen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerste jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. BABY-PROOF® Smart beschermt babyvoetjes tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Je zult zien dat baby'tjes nauwelijks hoeven te wennen aan hun nieuwe schoentjes. Het soepele antislipzooltje, dat veilig is getest op kleurstof, geeft grip en vertrouwen. De kleine meisjes stappen er zo op weg!

Meisjes babyschoenen shop je online of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire baby meisjes schoenen terug. Een deel daarvan is te bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of wil je graag advies over het beste concept voor jouw meisje? Via de verkooppuntenzoeker bij de schoen vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

 

totaal 90% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh