Winkelen per
Toon filters
Kleur
Soort sluiting
  1. Instapper

Eerste loopschoentjes voor meisjes

Shoesme Flex: stoere meisjesschoenen

Voor de beste, mooiste en leukste eerste loopschoentjes voor je meisje moet je bij Shoesme zijn. Shoesme is namelijk groot in kleine maatjes en specialist op het gebied van schoentjes voor de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen. Speciaal voor meisjes die zelfstandig kunnen lopen, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken in de vorm van een flexibele schoen heeft Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoentjes ontwikkeld. Deze eerste loopschoentjes zijn de opvolger van BABY-PROOF® Smart eerste stapschoenen en hierop leert je meisje op een gezonde en verantwoorde manier lopen.

Eerste loopschoentjes Extreme Flex® hebben zoals de naam als zegt extreem flexibele zolen. De zolen zijn door Shoesme zelf ontwikkeld. Het verloop van het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen stevig is bij de hiel en buigt waar deze moet buigen, bij de bal van de voet. Dankzij de gebruikte materialen, waaronder veel rubber, is de zool niet alleen flexibel, maar zorgt deze ook voor demping, stabiliteit en grip. Shoesme Flex schoentjes combineren flexibiliteit en stevigheid en zijn daarmee de perfecte eerste loopschoenen. Extreme Flex®  eerste schoentjes zijn verkrijgbaar in maat 19 t/m 24 in verschillende leuke uitvoeringen, van bandschoentjes tot laarsjes en van klittenbandsluiting tot ritssluiting. Voor iedere voet heeft Shoesme de perfecte eerste loopschoen!

Eerste loopschoentjes meisjes shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire eerste loopschoentjes voor meisjes terug. Een deel daarvan kun je direct bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of wil je advies over het beste concept voor jouw dochter? Via de verkooppuntenzoeker bij de eerste schoentjes vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

totaal 86% tevreden klanten op basis van 274 beoordelingenvia KiyOh