Winkelen per

20 artikel(en)

Filteren Sorteren

20 artikel(en)

Baby meisjes sloffen

Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerst jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. Schoentjes zijn dan nog helemaal niet nodig. Slofjes zijn voldoende om de babyvoetjes te beschermen tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren.

Meisjes pantoffels in leuke uitvoeringen

Aan de ontwikkeling van de meisjes slofjes is veel aandacht besteed. De kwaliteit is helemaal afgestemd op babyvoetjes en daarnaast zien de slofjes er hartstikke leuk uit. Er zijn drie varianten slofjes. De slofjes met een leren voetje en gebreide sok eraan vast zijn super zacht en warm. De sok sluit goed aan om het beentje waardoor ze goed blijven zitten. Helemaal perfect voor in de winter. De sneakerslofjes zien er stoer uit. Door de vetersluiting en badge aan de zijkant lijken het net echte schoentjes, maar ze zijn gewoon super zacht en comfortabel. Wil je liever een hoger model slofje dan is het laars model jouw keuze. Deze zijn er in schattig roze of met een trendy luipaardprint.  

Meisjes babyslofjes online kopen of bij een winkel in de buurt

Heb je leuke slofjes voor je meisje uitgekozen? Bestel ze dan direct online! Wil je ze toch eerst even passen of advies inwinnen in de winkel? Bij ieder slofje kun je ook een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt zoeken. Twijfel je nog over de maat, dan kun je voordat je bij Shoesme bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh