Winkelen per

16 artikel(en)

Filteren Sorteren

16 artikel(en)

Baby meisjes sloffen

Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerste jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. Schoentjes zijn dan nog helemaal niet nodig. Slofjes zijn voldoende om de babyvoetjes te beschermen tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Shoesme heeft verschillende leuke slofjes voor meisjes in de collectie in maat 17 t/m 22. Meisjes babyslofjes van Shoesme zijn comfortabel, beschermen de voetjes van de allerkleinsten en houden ze lekker warm. Perfect voor nog niet stappende meiden of de eerste stapjes binnenshuis.

Meisjes pantoffels in leuke uitvoeringen

Aan de ontwikkeling van de meisjes slofjes is veel aandacht besteed. De kwaliteit is helemaal afgestemd op babyvoetjes en daarnaast zien de slofjes er hartstikke leuk uit. Er zijn drie varianten slofjes. De slofjes met een leren voetje en gebreide sok eraan vast zijn super zacht en warm. De sok sluit goed aan om het beentje waardoor ze goed blijven zitten. Helemaal lekker voor in de winter. De sneakerslofjes zien er stoer uit. Door de vetersluiting en badge aan de zijkant lijken het net echte schoentjes, maar ze zijn gewoon super zacht en comfortabel. Wil je liever een hoger model slofje dan is het laars model jouw keuze. Deze zijn er in schattig roze of met een trendy luipaardprint.  

Meisjes babyslofjes online kopen of bij een winkel in de buurt

Heb je leuke slofjes voor je meisje uitgekozen? Bestel ze dan direct online! Wil je ze toch eerst even passen of advies inwinnen in de winkel? Bij ieder slofje kun je ook een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt zoeken. Twijfel je nog over de maat, dan kun je voordat je bij Shoesme bestelt eerst het Shoesme meetsysteem gebruiken om de juiste maat te bepalen.