Crêpelaarzen
Crêpe Original
Direct bestellen bij Shoesme

Crêpelaarzen

Vanaf:

€ 109,95

Maat 22 t/m 35
Sneakers
-30%
Direct bestellen bij Shoesme

Sneakers

Vanaf:

€ 79,95

€ 56,00

Maat 19 t/m 30
Crêpelaarzen
Crêpe Original
Direct bestellen bij Shoesme

Crêpelaarzen

Vanaf:

€ 109,95

Maat 22 t/m 35

Shoesme meisjesschoenen

Shoesme heeft een enorme collectie voor meisjes. Van schattige babyschoenen tot sneakers met stoere details. Voor de allerkleinste meisjes heeft Shoesme een ruime collectie BABY-PROOF® Smart schoenen. Op gezonde en hippe schoentjes je eerste stapjes zetten, wie wil dat nou niet? Meisjes die het lopen hebben ontdekt, stappen verantwoord & hip rond op Extreme Flex® schoenen.

Niet alleen de geperfectioneerde pasvorm maakt Shoesme meisjesschoenen zo bijzonder, ook de modische details zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Deze zomer kom je op alle schoenen weer veel leuke elementen tegen zoals smileys, sterren en flosjes. Heerlijk comfortabel en super hip! De meisjesschoenen collectie loopt van slofjes in maat 17 voor baby's tot en met sneakers in maat 40 voor tienermeiden.

Vind een verkooppunt van jouw favoriete Shoesme meisjesschoenen

Op de Shoesme website vind je de meest populaire modellen en kleuren terug en een deel daarvan is in onze webshop te koop. Heb je jouw favoriete model uitgezocht? Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen in de winkel? Via de verkooppuntenzoeker is het mogelijk om van ieder model een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken.