Maak eenvoudig en snel een mooie voetafdruk

Voorzichtig!

Herinneringsschuim is kwetsbaar en beschadigt eenvoudig. Je kunt het schuim één keer gebruiken. Lees de instructies daarom eerst goed door voordat je de afdruk maakt.

De tijd vliegt

Voor je het weet draagt je baby de eerste babyschoentjes en kun je je niet meer voorstellen hoe klein de voetjes zijn geweest. Met herinneringsschuim maak je eenvoudig, schoon en snel een blijvende herinnering aan de mooie, lieve en kleine voetjes van je baby. De afdruk maak je in een uniek bewaardoosje dat mooi op het dressoir of in de babykamer staat. Bewaar daarom deze levenslange herinnering goed en kijk later samen met je kind terug naar de kleine babyvoetjes van toen.

Instructies voor het maken van de voetafdruk:

  • We adviseren je om de voetafdruk te maken wanneer je baby slaapt. Zo kan het voetje niet gaan bewegen in het schuim.
  • Houd de voet van je baby vast en druk zachtjes de achterkant van het doosje tegen het voetje aan.
  • Druk eerst de hiel in het schuim en vervolgens de rest van het voetje. Druk ook de teentjes voorzichtig aan en zorg ervoor dat het hele voetje goed in het schuim gedrukt is. Je hoeft niet hard te drukken. Het schuim is zacht en neemt eenvoudig de vorm van het voetje aan.
  • Haal het voetje uit het schuim en je afdruk is klaar!

Herinneringsschuim

We maken gebruik van herinneringsschuim dat toegepast wordt in de medische wereld. Het schuim is 100% veilig en onschadelijk voor je baby. Vermijd plaatsing in direct zonlicht. Het schuim kan na verloop van tijd van kleur veranderen. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de voetafdruk, deze blijft voor altijd in het schuim staan.