Shoesme Kinderschoenenwinkel

Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Tilburg

De enige echte Shoesme Concept Store is gevestigd in Tilburg. Hier kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Van soepele babyschoentjes voor de eerste stapjes tot flexibele loopschoenen voor peuters en vrolijke laarzen voor schoolgaande kinderen. We hebben voor iedere voet en iedere smaak de perfecte schoen!

Sale bij Shoesme Conceptstore

Shop de leukste modellen uit de Shoesme wintercollectie nu mét korting. De prijzen staan weergegeven in onze webshop, maar ook in het overzicht hieronder:

Shoesme Experience

Naast onze uitgebreide baby- en kinderschoenencollectie bieden wij een heuse Shoesme Experience. De industrieel gestylde winkel is ingericht met oude naaimachines van weleer, je waant je in de schoenfabriek van Shoesme. Ook leer je hier alles over onze concepten voor de verschillende ontwikkelingsfases en kan je bij ons terecht om de voeten van je kind(eren) op te laten meten door deskundig en getraind personeel. Vanwege de verbinding met ons achterliggende magazijn - Warehouse 38 - bieden wij een ruime voorraad. Naast schoenen vind je bij Shoesme kinderschoenenwinkel ook regenlaarzen, kraamcadeaus en rugzakken.

Wil je niets missen van onze nieuwe collectie en leuke acties? Houd onze Facebookpagina of Instagramaccount in de gaten!

Contact

Shoesme Concept Store Tilburg
Trouwlaan 38 
5021 WL Tilburg
Tel: 013-590 29 06
E-mail: shoesmeretail@shoesme.nl


Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Kinderschoenen in Tilburg

Shoesme Kinderschoenenwinkel is gevestigd aan het begin van de Trouwlaan, net buiten de cityring. De winkel is gemakkelijk te bereiken met auto of fiets en je kunt betaald parkeren voor de deur en gratis parkeren op nog geen 200 meter van de winkel. De Trouwlaan ligt achter de Korvelseweg op slechts 10 minuten lopen van de Heuvelstraat/het centrum van Tilburg.

totaal 88% tevreden klanten op basis van 177 beoordelingenvia KiyOh