Jongensschoenen

Kinderschoenen jongens voor elke fase

Jongensschoenen van Shoesme zien er super leuk uit en nog belangrijker, ze zijn gezond voor de voetjes. De allersnelste, hipste en stoere jongensschoenen vind je bij Shoesme. Van flexibele sneakers voor de allerkleinsten tot klittenbandbooties voor stoere jongens. Houdt jouw zoon van 'zelf doen', dan biedt de jongenscollectie van Shoesme een ruime keuze aan klittenbandschoenen in lage en halfhoge modellen. Alle jongensschoenen van Shoesme zijn gemaakt van leer, zijn leergevoerd en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Handig om de kinderschoenen voor jongens even te laten luchten wanneer ze intensief zijn gebruikt.

Enorme Shoesme jongens collectie

Ieder seizoen onderscheidt Shoesme in de collectie voor jongens schoenen verschillende groepen. Voor iedere fase, voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de perfecte jongensschoenen. Voor de allerkleinste jongens heb je keuze uit stoere en sportieve BABY-PROOF® Smart schoenen. Perfect om gezond én stijlvol de eerste stapjes te zetten. De eerste loopschoenen uit de Extreme Flex® collectie geven je peuter een duwtje in de juiste richting als hij al zelfstanding kan lopen. Ook voor schoolkinderen en tieners is de collectie enorm. De kinderschoenen jongens collectie van Shoesme loopt van maat 20 voor kleintjes die al kunnen lopen tot en met maat 35 voor schoolkids. Ben je op zoek naar een babyschoen voor jouw kleine jongen, neem dan een kijkje in onze babyschoenencollectie voor jongens. 

Stoere jongensschoenen shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de hele Shoesme jongens collectie. Heb je jouw favoriete model uitgezocht? Een deel van de collectie is in de Shoesme webshop te koop. Liever eerst passen of advies inwinnen in de winkel? Bij iedere jongensschoen is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meestysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.

totaal 87% tevreden klanten op basis van 325 beoordelingenvia KiyOh