Eerste stapschoenen jongens

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Baby jongensschoenen

Baby jongensschoenen vind je bij Shoesme in de leukste uitvoeringen. Van sportieve babysneaker tot stoere halfhoge veterschoen. Met babyschoenen van Shoesme zetten de allerkleinste jongens verantwoord én hip hun eerste stapjes. Speciaal voor deze fase heeft Shoesme het concept BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes ontwikkeld. Deze eerste babyschoentjes begeleiden je jongen van kruipen naar lopen. Net zoals een rups zich verpopt tot vlinder, transformeert je kleine jongen in deze fase van baby naar nieuwsgierige dreumes. Klaar om al stappend de wereld te gaan ontdekken!

Goede eerste stapschoenen 

Eerste stapschoentjes voor jongens zijn niet zomaar slofjes, maar échte eerste schoentjes gemaakt op een leest. BABY-PROOF® Smart baby jongensschoenen hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als een dames of herenschoen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerst jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. BABY-PROOF® Smart beschermt babyvoetjes tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Je zult zien dat baby jongens nauwelijks hoeven te wennen aan hun nieuwe schoentjes. Het soepele antislipzooltje, dat veilig is getest op kleurstof, geeft grip en vertrouwen en de kleine jongens stappen zo weg op hun eerste stapschoentjes!

Eerste stapschoentjes voor jongens shop je online of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire baby jongensschoenen terug. Een deel daarvan is te bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of wil je graag advies over het beste concept voor jouw jongen? Via de verkooppuntenzoeker bij de schoen vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

totaal 88% tevreden klanten op basis van 200 beoordelingenvia KiyOh