Eerste loopschoenen jongens

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Leren lopen schoenen met flexibele zool

Leren lopen doen de kleine jongens met Extreme Flex® eerste loopschoenen van Shoesme. Extreme Flex® combineert flexibiliteit en stevigheid en is daarmee dé ideale schoen voor dreumesen en peuters die zelfstandig kunnen lopen, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken. Al lopend de wereld verkennen, dat kan dus perfect met Extreme Flex® eerste loopschoenen van Shoesme. 

Eerste loopschoenen met flexibele zool van Shoesme zijn zo flexibel doordat gebruik is gemaakt van een speciale samenstelling van rubbers. Deze zool is het resultaat van een studie die Shoesme heeft uitgevoerd om tot de perfecte loopzool te komen. Het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen stevig is bij de hiel en buigt waar deze moet buigen; bij de bal van de voet. Door deze extreem flexibele zool worden de voetjes beter afgewikkeld en leren kinderen goed lopen.

Eerste loopschoenen van Shoesme zijn niet alleen goed voor de voetjes, ze zien er ook super leuk uit! Jongens kunnen kiezen uit verschillende stoere jongensschoenen met veters of met klittenbandsluiting. Ook zijn er verschillende modellen met speciale bumpneus verkrijgbaar. Van super kleurrijk tot stoer en van basic tot voorzien van speelse details, eerste loopschoenen van Shoesme zijn er in allerlei modellen. Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen voor jongens zijn verkrijgbaar in maat 19 t/m 24. 

Stoere jongensschoenen shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire leren lopen schoenen voor jongens terug. Een gedeelte daarvan is te bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of  wil je advies over het beste concept voor jouw zoon? Via de verkooppuntenzoeker bij de schoen vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

totaal 88% tevreden klanten op basis van 200 beoordelingenvia KiyOh