Winkelen per

Jongensgympen RunFlex

Jongensgympen uit de Runflex collectie van Shoesme, zijn niet zomaar gympen. Deze gave leren sneakers zijn namelijk voorzien van flexibele witte zolen. Deze gympen zijn niet alleen helemaal van nu, maar ook goed voor de voetjes van je zoon. Shoesme RunFlex is het runnerconcept van Shoesme, bestaande uit hippe, lichtgewicht sneakers met super flexibele zolen. Dit concept is gebaseerd op het succesvolle Shoesme Extreme Flex® concept voor eerste lopertjes, maar heeft een wat sportievere uitstraling én is verkrijgbaar in grotere maten, namelijk tot en met maat 30.

Sneakers voor jongens met flexibele zolen

Shoesme RunFlex sneakers voor jongens hebben witte RunFlex zolen die in eigen beheer door Shoesme ontwikkeld zijn. Deze zolen zijn zo samengesteld dat deze zorgen voor demping en extra flexibel zijn vergeleken met wat er in de markt te krijgen is. Het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen buigt waar deze moet buigen, bij de bal van de voet. Dit is op de zolen aangegeven als 'Flex zone'. De sneakers zijn volledig van leer en hebben ook een leren voering. Het comfortabele voetbed van RunFlex sneakers is uitneembaar. RunFlex sneakers voor jongens zijn zowel verkrijgbaar met vetersluiting met rits als met klittenbandsluiting. Zo kunnen de jongens hun gympen ook eenvoudig zelf aan en uittrekken. 

Vind een verkooppunt van jouw favoriete RunFlex sneakers

Op de Shoesme website vind je de meest populaire modellen en kleuren sneakers terug. Een deel daarvan kun je direct bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. 

Liever eerst even passen of wil je advies over het beste concept voor jouw zoon? Via de verkooppuntenzoeker bij de RunFlex sneakers vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!