19 artikel(en)

Filteren Sorteren

19 artikel(en)

Go Banana’s

Denk je dat de Shoesme collectie niet gekker en vrolijker kan? Nou mooi wel dus! Voor ons gloedjenieuw en te leuk merk Go Banana’s is geen enkele combinatie te gek! Je kan kiezen uit 9 Go Banana's sneakers met unieke animal designs voor jongens en meisjes in maat 20 t/m 35. Verkrijgbaar in veter- en klittenbandsluiting. Naast deze te gekke en vrolijke sneakers, kun je ook kiezen voor een van de zes Go Banana’s uni colours. Ook verkrijgbaar in maat 20 t/m 35 voor jongens en meisjes. Zodra de temperaturen gaan stijgen, verruil je de Go Banana’s sneakers voor een paar Go Banana’s Flip Flops. En waar je heel blij van wordt is de prijs! Alle animal sneakers zijn verkrijgbaar voor €39,95, alle uni colors voor € 29,95 en de flip-flops kosten slechts € 14,95. Snel shoppen = aangeraden want de Go Banana’s collectie gaat echt mega hard!

Go Banana’s sneakers

Is jouw kleintje dol op dieren en loopt hij het liefst op sneakers? Dan zijn de Go Banana’s animal sneakers echt iets voor jouw kleine aap! Je kan kiezen uit 9 vrolijke en stoere designs: Flamingo, Sharkattack, Moocho Smoocho, Monkey, Leopardo, Rhino, Zebra, Swankiss. Ga je voor de flamingo met aardbeien en zebra prints? Of kies je voor de Swankiss met tiger, flowers en dots prints? Bij het zien van deze opvallende vrolijk prints wordt je spontaan blij! Voor jongens is de keuze ook reuze. De Sharkattack met bliksem en strepen. Of voor the Alligator.. see ya later! De dieren in combinatie met de toffe prints geven deze sneakers een extra stoere look. En wat is er nou leuker dan het lievelingsdier van je kleintje elke dag mee te nemen op zijn avontuur. Let’s go crazy, Let’s Go Banana’s.

Go Banana’s klittenband sneakers

Kan je kindje nog geen veters strikken? Dan kan je je hart ophalen want alle Go Banana’s sneakers zijn ook verkrijgbaar in een klittenband sneaker modellen. Verkrijgbaar in de 9 verschillende animal design in maat 20 t/m 35 voor jongens en meisjes!

Go Banana’s uni colour sneakers

Naast alle te gekke printjes zijn de Go Banana's sneakers ook verkrijgbaar in zes verschillende uni colours: zwart, wit, blauw, rood, geel en groen. Je shopt deze uni colours in maat 20 t/m 35 voor jongens en meisjes!

Go Banana's Flip Flops

Dagje strand of zwembad? Verruil je je Go Banana's sneakers dan voor een paar Go Banana's Flip Flops. Verkijgbaar in 9 verschillende vrolijke en zomers designs in maat 20 t/m 35 voor jongens en meisjes!