Shoesme expertise

De geboorte van je baby betekent iedere dag iets nieuws. Een groot avontuur, zowel voor jou als voor je baby. Gedurende het eerste jaar waarin een baby zich ontwikkelt vraagt ieder lichaamsdeel om specifieke zorg en aandacht, zo ook de voetjes. 

Alles wat je moet weten over babyvoetjes, de eerste stapjes en schoentjes

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de ontwikkeling van de voetjes van jouw baby, wanneer je de eerste stapjes kunt verwachten en waarom een eerste schoentje zo belangrijk is. Zeker bij een eerste kindje, dan is dit allemaal nieuw voor je. Spannend, maar ook erg leuk!

Op deze pagina delen we onze kennis en ervaring die we in de afgelopen 20 jaar als voeten- en kinderschoenenexpert hebben opgedaan. Hiermee willen we vragen beantwoorden over de ontwikkeling van de voetjes van je baby en tips geven op weg naar de eerste stapjes en schoentjes. Heb je toch nog een vraag? Neem contact op met Shoesme Service of bezoek een Shoesme brandstore. Onze experts helpen je graag!

Babyvoeten groeien razendsnel

 
In het eerste levensjaar bereiken ze bijna de helft van hun volwassen schoenmaat. Je kunt je voorstellen dat er in een korte periode enorm veel in zo'n voetje gebeurt.
Lees meer over de ontwikkeling van babyvoeten

De eerste stapjes

 
Wanneer gaat je kindje lopen? Logisch dat je hier vragen over hebt, zeker bij je eerste kindje. De eerste stapjes komen vanzelf, lees hier wanneer ongeveer.
Lees meer over de eerste stapjes

De eerste schoentjes

 
Kies je voor schoentjes of zijn sokjes of slofjes nog voldoende? Bepaal in welke fase je kleintje zich bevindt en ontdek of het tijd is voor de eerste schoentjes!
Lees meer over de eerste schoentjes