De juiste schoen voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder

Heeft jouw kleintje het lopen onder de knie? Dan kies je voor stevige schoenen met flexibele zolen die goede ondersteuning bieden aan de voeten van jouw kleine avonturier. Hierbij is het nu minder van belang welke Shoesme schoen je kiest. Alle Shoesme kinderschoenen hebben flexibele rubberzolen, zijn gemaakt van leer, hebben goede contreforts en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

Het verschil tussen de Shoesme kinderschoenen zit hem in het design. Dus of je nou kiest voor die sportieve sneaker, een kleurrijke sandaal of die stoere bikerboot; met de kwaliteit van Shoesme kinderschoenen zijn de voeten van jouw kinderen altijd in goede handen. Bij de beschrijving van onze schoenen vind je meer informatie over het type schoen, de pasvorm en het specifieke maatadvies. Maak hieronder je keuze:

Lopen, rennen en spelen

 
Jongens die het lopen onder de knie hebben verkennen al lopend, rennend en spelend de wereld om hen heen. Stevige schoenen die de juiste ondersteuning bieden en de voeten beschermen bij al hun avonturen zijn hierbij essentieel. Shoesme jongensschoenen zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 41.
Shop Shoesme jongensschoenen

Lopen, dansen en spelen

 
Alle Shoesme meisjesschoenen zijn handgemaakt van leer en voorzien van soepele rubberzolen. Nu hoef je alleen nog maar een keuze te maken uit de gigantische collectie Shoesme meidenschoenen in mooie kleuren en met prachtige details. Shoesme meisjesschoenen zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 41.
Shop Shoesme meisjesschoenen