Contact

Heb je een vraag of opmerking over onze schoenen, je bestelling of wil je graag advies over de juiste maat of het juiste concept voor jouw kind(eren)?

Shoesme klantenservice

Heb je een vraag/opmerking over onze schoenen of je bestelling? Onze klantenservice staat graag voor je klaar om je te helpen!  

Chat
Wij zijn via de chat bereikbaar op werkdagen van 10:00 t/m 17:00 uur. 

Telefoonnummer: 0031 (0)13-303 3104
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10:00 t/m 17:00 uur.
*Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor vragen gericht aan onze klantenservice.  

E-mailadres: klantenservice@shoesme.nl
De kwaliteit van onze schoenen staat op nummer 1. Wij hechten dan ook veel waarde aan feedback op onze schoenen. Opmerkingen of suggesties kun je per mail aan ons doorgeven. Op deze manier zorgen we ervoor dat Shoesme schoenen in de toekomst nóg beter worden. Alvast hartelijk dank voor je feedback! 

Klachten

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over een paar Shoesme schoenen, dan adviseren wij je zo snel mogelijk contact te zoeken met het verkooppunt.

Aankoop Shoesme verkooppunt

Wanneer je een klacht hebt met betrekking tot een paar Shoesme schoenen dat je bij een Shoesme verkooppunt hebt gekocht, dan is dit verkooppunt voor jou het eerste aanspreekpunt voor die klacht. Het verkooppunt kan de klacht beoordelen en, indien gegrond en binnen de garantiebepalingen van de winkelier, met jou in overleg gaan over een eventuele oplossing. Omdat je een koopovereenkomst bent aangegaan met de winkelier, verloopt de klachtafhandeling via deze weg en niet via ons als leverancier. 

Aankoop Shoesme webshop

Heb je schoenen in de Shoesme webshop gekocht, dan raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@shoesme.nl. Vermeld daarbij het ordernummer en stuur, indien mogelijk, foto's mee om jouw klacht zo goed mogelijk uit te leggen. Je mag binnen 2 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten.

Voor meer informatie over onze klachtenprocedure verwijzen we je naar de veelgestelde vragen.

Contactinformatie

Shoesme International B.V. 

Vestigings- & bezoekadres:
Trouwlaan 38
5021 WL TILBURG

Telefoonnummer: 013-303 3104
E-mailadres: klantenservice@shoesme.nl

KvK-nummer: 18057657
Btw-identificatienummer: NL 8186.88.373.B01