Shoesme Extreme Flex® flexibele loopschoenen

Shoesme extreme flex

Shoesme maakt kinderschoenen die passen bij iedere fase van een opgroeiend kind. Extreme Flex® is het vervolgconcept van BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes en is speciaal ontwikkeld voor kindjes die het lopen hebben ontdekt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken.

Loopschoentjes met flexibele zool

Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen hebben een extreem flexibele zool, waarmee de voetjes beter worden afgewikkeld en kinderen goed leren lopen. Deze zool is het resultaat van een studie die Shoesme heeft uitgevoerd om tot de perfecte loopzool te komen. Het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen stevig is bij de hiel en buigt waar deze moet buigen, bij de bal van de voet. Probeer dit zelf maar eens door de schoen vast te pakken bij de hiel en de neus en te buigen. Je ziet direct dat dit heel eenvoudig gaat! Dankzij de gebruikte materialen, waaronder veel rubber, is de door Shoesme ontwikkelde zool niet alleen flexibel, maar zorgt deze ook voor demping, stabiliteit en grip.

Extreme Flex® eerste loopschoenen is een uniek concept van Shoesme, verkrijgbaar in maat 19 t/m 24.

Bekijk de collectie eerste loopschoentjes voor jongens en meisjes

Peuterschoenen met flexibele zolen in maat 25 of groter

Past jouw peuter of kleuter niet meer in maat 24, maar heeft hij/zij nog wel behoefte aan een flexibele loopschoen? Dan is Shoesme RunFlex een ideaal concept! RunFlex is een sneakerconcept van Shoesme. Deze peuter schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor jongens en meisjes in maat 19 t/m 30.

Stappen en nog niet lopen?

Loopt je dreumes nog niet zelfstandig of gaat het afwikkelen van de voeten nog niet zo goed? Dan is het wellicht nog te vroeg voor Shoesme Extreme Flex® loopschoenen en gaat het stappen misschien beter op BABY-PROOF® Smart schoentjes voor de eerste stapjes. Twijfel je tussen deze twee concepten, ga dan voor een vakkundig advies naar één van onze verkooppunten.

COMING SOON: een nieuwe productlijn binnen het Extreme Flex concept

Voor kindjes die leren lopen en al spelend de wereld gaan ontdekken heeft Shoesme een nieuw schoentje ontwikkeld. Dit schoentje biedt je kleintje de beste stimulans en bescherming tijdens het leren lopen. 

First step protection
Het uitgangspunt voor deze schoen is een zeer flexibele zool, die op de juiste plek buigt, namelijk bij de bal van de voet. Shoesme kiest hierbij bewust voor een duurdere zool van 100% rubber om zo gegarandeerd te zijn van de beste eigenschappen. De zool heeft een verfijnde stootneus en heeft aan alle zijdes ronde vormen. Hierdoor kan een kindje bij het kruipen of zitten gemakkelijk overeind klauteren. Het zorgt er tevens voor dat de schoen wordt beschermd tegen beschadiging bij het vallen en opstaan dat kenmerkend is voor kindjes die leren lopen.

De schoentjes zijn uitgevoerd in zes basismodellen en kleuren van maat 19 t/m 23. De goede kwaliteit gecombineerd met de aantrekkelijke adviesverkoopprijs maakt dit schoentje een zeer interessante aanvulling op het bestaande assortiment BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes en Extreme Flex® eerste loopschoentjes van Shoesme. Naar verwachting zijn deze schoentjes verkrijgbaar vanaf eind juli 2018.

totaal 87% tevreden klanten op basis van 285 beoordelingenvia KiyOh