Shoesme Extreme Flex® flexibele loopschoenen

Shoesme extreme flex

Shoesme maakt kinderschoenen die passen bij iedere fase van een opgroeiend kind. Extreme Flex® is het vervolgconcept van BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes en is speciaal ontwikkeld voor kindjes die het lopen hebben ontdekt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken.

Loopschoentjes met flexibele zool

Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen hebben een extreem flexibele zool, waarmee de voetjes beter worden afgewikkeld en kinderen goed leren lopen. Deze zool is het resultaat van een studie die Shoesme heeft uitgevoerd om tot de perfecte loopzool te komen. Het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen stevig is bij de hiel en buigt waar deze moet buigen, bij de bal van de voet. Probeer dit zelf maar eens door de schoen vast te pakken bij de hiel en de neus en te buigen. Je ziet direct dat dit heel eenvoudig gaat! Dankzij de gebruikte materialen, waaronder veel rubber, is de door Shoesme ontwikkelde zool niet alleen flexibel, maar zorgt deze ook voor demping, stabiliteit en grip.

Extreme Flex® eerste loopschoenen is een uniek concept van Shoesme, verkrijgbaar in maat 19 t/m 24.

Bekijk de collectie eerste loopschoentjes voor jongens en meisjes

Peuterschoenen met flexibele zolen in maat 25 of groter

Past jouw peuter of kleuter niet meer in maat 24, maar heeft hij/zij nog wel behoefte aan een flexibele loopschoen? Dan is Shoesme RunFlex een ideaal concept! RunFlex is een sneakerconcept van Shoesme. Deze peuter schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor jongens en meisjes in maat 19 t/m 30.

Stappen en nog niet lopen?

Loopt je dreumes nog niet zelfstandig of gaat het afwikkelen van de voeten nog niet zo goed? Dan is het wellicht nog te vroeg voor Shoesme Extreme Flex® loopschoenen en gaat het stappen misschien beter op BABY-PROOF® Smart schoentjes voor de eerste stapjes. Twijfel je tussen deze twee concepten, ga dan voor een vakkundig advies naar één van onze verkooppunten.

totaal 88% tevreden klanten op basis van 200 beoordelingenvia KiyOh