BABY-PROOF® Kraamcadeaus

Shoesme staat bekend om zijn baby- en kinderschoenen van hoogwaardige kwaliteit met mooie designs. Naast schoenen biedt Shoesme ook een uniek assortiment aan accessoires en kraamcadeaus. Het kraamcadeau assortiment bestaat op dit moment uit twee leuke giftboxen. Één giftbox is gevuld met katoenen sokjes en een uniek bewaardoosje voor de eerste voetafdruk in herinneringsschuim. In herinneringsschuim maak je eenvoudig en snel een levenslange herinnering aan de kleine voetjes van je baby. Mooi op het dressoir in de babykamer en leuk om later samen terug te kijken naar die schattige babyvoetjes van toen!

De andere giftbox bevat naast katoenenen sokjes een leuk rompertje met een eigenwijze opdruk van bijvoorbeeld een cactus of een vogelhuisje.

BABY-PROOF® Kraamcadeaus zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Beiden giftboxen bevatten het informatieboekje ‘Van mijn eerste voetafdruk naar mijn eerste schoentje’. Dit boekje is bedoeld om vragen te beantwoorden over de groeiende voetjes van je baby en tips te geven op weg naar de eerste stapjes.