BABY-PROOF® Soft leren babyslofjes

BABY-PROOF® Soft is het babysloffenconcept van Shoesme. Speciaal ontworpen voor baby's en dreumesen die liggen, kruipen of binnenshuis hun eerste wankele stapjes zetten. BABY-PROOF® Soft beschermt de voetjes en houdt ze lekker warm, zonder de bewegingsvrijheid of de ontwikkeling van de voetjes te beperken. BABY-PROOF® Soft is een uniek concept van Shoesme, verkrijgbaar in maat 17 t/m 22 in verschillende modellen voor jongens en meisjes.

Shoesme Baby-Proof Soft

BABY-PROOF® Soft babysloffen zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar bovenal super leuk en hip om te zien! Ze zijn verpakt in een mooie giftbox en daarom super leuk om cadeau te krijgen én te geven.

Naar de collectie Shoesme BABY-PROOF® Soft babysloffen

Leren slofjes baby 

Je kent het vast, je wil je baby iets leuks en anders dan alleen sokjes aan de voetjes doen, maar voor echte babyschoentjes is het nog te vroeg. Deze leren babyslofjes hebben de eigenschappen van een slofje, maar het uiterlijk van een schoentje. Perfect om de voetjes te beschermen en lekker warm te houden en tegelijkertijd de outfit van je kleintje helemaal compleet te maken!

Deze slofjes zijn verkrijgbaar in maat 17 t/m 20. 

Maatadvies voor deze Shoesme babyslofjes:

  • Maat 17 = 3-6 maanden
  • Maat 18 = 6-9 maanden
  • Maat 19 = 9-12 maanden
  • Maat 20 = 12-15 maandenBABY-PROOF® Soft - Leren baby soksloffen

Dit BABY-PROOF® Soft model is een unieke combinatie van een zacht leren slofje met een katoenen sok. Het sokje is naadloos gebreid en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het slofje is voorzien van een schattige sterrenprint en heeft een antislip voetvlak. Lees meer over deze BABY-PROOF® Soft sloffen.   Kruipschoentjes: één stap verwijderd van echte babyschoentjes

Met deze heerlijke kruipschoentjes voor binnen blijven de voetjes lekker warm. Zodra baby’s ook buitenshuis hun eerste stapjes gaan zetten is het tijd voor echte eerste schoentjes met een flexibele zool. Shoesme heeft hiervoor verschillende concepten ontworpen, zoals BABY-PROOF® Smart, Extreme Flex® - BabyFlex en Extreme Flex® eerste loopschoenen. Al deze concepten zijn geschikt voor de eerste stapjes en het leren lopen, het verschil zit hem in het design. Shoesme heeft voor iedere voet en smaak een schoen: van een meer klassiek model tot meer uitgewerkte modellen. Naar de collectie eerste schoentjes.