Shoesme Brandstore Tilburg

Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Tilburg

Bij Shoesme Brandstore Tilburg kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Van soepele babyschoentjes voor de eerste stapjes tot flexibele loopschoenen voor peuters en vrolijke laarzen voor schoolgaande kinderen. We hebben voor iedere voet en iedere smaak de perfecte schoen!

Shoesme Experience

Naast onze uitgebreide baby- en kinderschoenencollectie bieden wij een heuse Shoesme Experience. De industrieel gestylde winkel is ingericht met oude naaimachines van weleer, je waant je in de schoenfabriek van Shoesme. Ook leer je hier alles over onze concepten voor de verschillende ontwikkelingsfases en kan je bij ons terecht om de voeten van je kind(eren) op te laten meten door deskundig en getraind personeel. Vanwege de verbinding met ons achterliggende magazijn - Warehouse 38 - bieden wij een ruime voorraad. Naast schoenen vind je bij Shoesme kinderschoenenwinkel ook regenlaarzen, kraamcadeaus en rugzakken.

Win bij Shoesme een Babboe bakfiets

Dit seizoen geeft Shoesme maar liefst drie elektrische Babboe bakfietsen ter waarde van €2399,- weg! Bij Shoesme Brandstore Tilburg maak je natuurlijk ook kans op deze te gekke prijs. Bij jouw Shoesme baby- of kinderschoenen ontvang je een kraskaart met daarop een unieke code. Vul deze code in op de actiepagina en wie weet kun jij straks lekker op stap met jouw kindjes!

Wil je niets missen van onze nieuwe collectie en leuke acties? Houd onze Facebookpagina of Instagramaccount in de gaten!

Contact

Kinderschoenen Tilburg

Shoesme Brandstore Tilburg
Trouwlaan 38 
5021 WL Tilburg

T  013 590 29 06
E  brandstoretilburg@shoesme.nl


Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Kinderschoenen in Tilburg

Shoesme Brandstore Tilburg is gevestigd aan het begin van de Trouwlaan, net buiten de cityring. De winkel is gemakkelijk te bereiken met auto of fiets en je kunt betaald parkeren voor de deur en gratis parkeren op nog geen 200 meter van de winkel. De Trouwlaan ligt achter de Korvelseweg op slechts 10 minuten lopen van de Heuvelstraat/het centrum van Tilburg.

totaal 87% tevreden klanten op basis van 272 beoordelingenvia KiyOh