Shoesme Outlet Tilburg

Nu in de Brandstore op Trouwlaan 38: Mega Kinderschoenen Outlet. Shop baby- en kinderschoenen met kortingen tot wel 80%

De Shoesme outlet is geopend op:

  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00

Outlet Shoesme Tilburg

Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Tilburg

Bij Shoesme Brandstore Tilburg kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Van soepele babyschoentjes voor de eerste stapjes tot flexibele loopschoenen voor peuters en vrolijke meisjeslaarzen en kindersneakers voor schoolgaande kids. We hebben voor iedere voet en iedere smaak de perfecte schoen!

Shoesme Experience

Naast onze uitgebreide baby- en kinderschoenencollectie bieden wij een heuse Shoesme Experience. De industrieel gestylde winkel is ingericht met oude naaimachines van weleer, je waant je in de schoenfabriek van Shoesme. Ook leer je hier alles over onze concepten voor de verschillende ontwikkelingsfases en kan je bij ons terecht om de voeten van je kind(eren) op te laten meten door deskundig en getraind personeel. Vanwege de verbinding met ons achterliggende magazijn - Warehouse 38 - bieden wij een ruime voorraad. Naast schoenen vind je bij Shoesme kinderschoenenwinkel ook regenlaarzen, kraamcadeaus en super gave kinderrugzakken.

Wil je niets missen van onze nieuwe collectie en leuke acties?

Nieuwe collectie in de winkel, start van de uitverkoop, podotherapeut op bezoek of een leuke actie voor vaste klanten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van al het nieuws van Shoesme Brandstore Tilburg!

Je kunt ons ook volgen via  Facebook.

Contact

Shoesme Brandstore Tilburg
Trouwlaan 38 
5021 WL Tilburg

013 590 29 06
brandstoretilburg@shoesme.nl


Aangepaste openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag gesloten
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Kinderschoenen in Tilburg

Shoesme Brandstore Tilburg is gevestigd aan het begin van de Trouwlaan, net buiten de cityring. De winkel is gemakkelijk te bereiken met auto of fiets en je kunt betaald parkeren voor de deur en gratis parkeren op nog geen 200 meter van de winkel. De Trouwlaan ligt achter de Korvelseweg op slechts 10 minuten lopen van de Heuvelstraat/het centrum van Tilburg.

Kinderschoenen Tilburg