Shoesme Brandstore Heusden

Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Heusden

Bij Shoesme Brandstore Heusden kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. We meten de voetjes altijd zorgvuldig op en adviseren je graag over de juiste schoenmaat, pasvorm en het type schoen voor jouw kleintje. 

 

Shoesme-stijl en shopbeleving

Je shopt bij Shoesme Brandstore Heusden niet alleen bijna álle Shoesme modellen uit de collectie, maar vindt hier ook de kenmerkende Shoesme-stijl en shopbeleving. Zo kun je je schoenen uitkiezen op drie enorme conceptwanden met schoenen speciaal ontworpen voor baby's, kleuters en schoolkinderen. Als het gelukt is om een keuze te maken uit de gigantische collectie sneakers, laarzen, veterschoenen en meer, kan je kindje de schoenen uitvoerig testen en showen op de Shoesme catwalk in het midden van de winkel. Bij Shoesme Brandstore Heusden kun je ook terecht voor regenlaarzen, rugzakken en kraamcadeaus!

 

Wil je niets missen van onze nieuwe collectie en leuke acties?

Nieuwe collectie in de winkel, start van de uitverkoop, podotherapeut op bezoek of een leuke actie voor vaste klanten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van al het nieuws van Shoesme Brandstore Heusden!

Je kunt ons ook volgen via Facebook 

Contact

Shoesme Brandstore Heusden
Vismarkt 10
5256 BC Heusden

0416 661 268
brandstoreheusden@shoesme.nl 


Shoesme Brandstore Heusden is verbonden aan het naastgelegen Smits Schoenen, waar je terechtkunt voor dames- en herenschoenen.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09.30 - 17.00 uur
Woensdag 09.30 - 17.00 uur
Donderdag 09.30 - 17.00 uur
Vrijdag 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag gesloten