Shoesme Brandstore Breda

Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Breda

Op woensdag 15 augustus heeft Shoesme de deuren van haar derde Brandstore geopend! Deze Brandstore is gevestigd in het centrum van het Brabantse Breda, waar voorheen kinderschoenenwinkel Skoebidoe gevestigd was. Bij Shoesme Brandstore Breda vind je - net als bij de andere Shoesme Brandstores - de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Een winkel voor échte Shoesme fans dus!

Uitverkoop bij Shoesme Brandstore Breda

Op zaterdag 8 december start de uitverkoop bij Shoesme Brandstore Breda. Dit betekent de leukste baby- en kinderschoenen met 20, 30 of zelfs 40 euro korting! Zoek je nog een mooie meidenlaars met sterren of een metallic veterbootie voor de feestdagen of kan jouw zoon nog wel een paar stevige leren boots of stoere sneakers gebruiken? We hebben nog verschillende modellen voor klein en groot op voorraad, maar de Shoesme uitverkoop is ieder seizoen razend populair. Kom dus snel je slag slaan in onze uitverkoop, want op =op!

De beste service en grootste keuze

We meten de voetjes altijd zorgvuldig op en adviseren je graag over de juiste schoenmaat, pasvorm en het type schoen voor jouw kleintje. Je shopt bij Shoesme Brandstore Breda niet alleen bijna álle Shoesme modellen uit de collectie, maar vindt hier ook de kenmerkende Shoesme-stijl en shopbeleving. Zo kun je je schoenen uitkiezen op drie enorme conceptwanden met schoenen speciaal ontworpen voor baby's, kleuters en schoolkinderen. Als het gelukt is om een keuze te maken uit de gigantische collectie sneakers, laarzen, veterschoenen en meer, kan je kindje de schoenen uitvoerig testen en showen op de Shoesme catwalk in het midden van de winkel. Bij Shoesme Brandstore Breda kun je ook terecht voor regenlaarzen, rugzakken en kraamcadeaus!


Wil je niets missen van onze nieuwe collectie en leuke acties?

Nieuwe collectie in de winkel, start van de uitverkoop, podotherapeut op bezoek of magazijnverkoop? Houd onze Facebookpagina in de gaten en je bent als eerste op de hoogte! 

Contact

Shoesme Brandstore Breda
Halstraat 34
4811 HX Breda

T 076 514 6924
E brandstorebreda@shoesme.nl

Openingstijden

Maandag:             13.00 – 17.30 uur
Dinsdag:               09.30 – 17.30 uur
Woensdag:           09.30 – 17.30 uur
Donderdag:          09.30 – 17.30 uur
Vrijdag:                 09.30 – 17.30 uur        
Zaterdag:              09.30 – 17.00 uur
Zondag:                13.00 – 17.00 uur

 

totaal 89% tevreden klanten op basis van 475 beoordelingenvia KiyOh