Shoesme Brandstore Breda

Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Breda

Shoesme Brandstore Breda is gevestigd in het centrum van Breda, waar voorheen kinderschoenenwinkel Skoebidoe gevestigd was. Bij Shoesme Brandstore Breda vind je de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Een winkel voor échte Shoesme fans dus!

Nieuwe voorjaarscollectie nu verkrijgbaar

Shoesme is al 20 jaar een feest aan je voeten, want het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk bestaat 20 jaar! Dit wordt gevierd met alweer de 20ste Shoesme voorjaarscollectie en die tovert een grote glimlach op je gezicht. Nóg een reden voor een feestje is de opening van de vierde Shoesme Brandstore in Den Bosch. Vanaf 20 februari kun je naast Breda, Tilburg en Heusden ook in Den Bosch terecht voor jouw Shoesme baby- en kinderschoenen! Gedurende het jubileumjaar worden leuke acties georganiseerd, dus houd de nieuwsbrief en social media in de gaten en feest mee met Shoesme!


De nieuwe Shoesme voorjaarscollectie is sportief, fleurig, stoer en super sprankelend. Denk aan zonnige modellen, sportieve (eerste) stappers en uiteraard ontbreken sandalen niet in de collectie. Als je gek bent op dino’s is de nieuwe collectie echt wat voor jou! Dit seizoen voegt Shoesme een nieuwe sneakerlijn toe aan de collectie. Lage en hoge modellen met metallics en leuke canvasprints voor jongens en meiden zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook gezond voor de voetjes. De sneakers zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de kleine stappertjes. Alle modellen hebben een handige ritssluiting en stevige rubberneus. Vanaf maat 26 hebben deze sneakers een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning bij het lopen, rennen en spelen.

De beste service en grootste keuze

We meten de voetjes altijd zorgvuldig op en adviseren je graag over de juiste schoenmaat, pasvorm en het type schoen voor jouw kleintje. Je shopt bij Shoesme Brandstore Breda niet alleen bijna álle Shoesme modellen uit de collectie, maar vindt hier ook de kenmerkende Shoesme-stijl en shopbeleving. Zo kun je je schoenen uitkiezen op drie enorme conceptwanden met schoenen speciaal ontworpen voor baby's, kleuters en schoolkinderen. Als het gelukt is om een keuze te maken uit de gigantische collectie sneakers, laarzen, veterschoenen en meer, kan je kindje de schoenen uitvoerig testen en showen op de Shoesme catwalk in het midden van de winkel. Bij Shoesme Brandstore Breda kun je ook terecht voor regenlaarzen, rugzakken en kraamcadeaus!


Wil je niets missen van onze nieuwe collectie en leuke acties?

Nieuwe collectie in de winkel, start van de uitverkoop, podotherapeut op bezoek of een leuke actie voor vaste klanten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van al het nieuws van Shoesme Brandstore Breda!

Je kunt ons ook volgen via Facebook 

Contact

Shoesme Brandstore Breda
Halstraat 34
4811 HX Breda

T 076 514 6924
E brandstorebreda@shoesme.nl

Openingstijden

Maandag:             13.00 – 17.30 uur
Dinsdag:               09.30 – 17.30 uur
Woensdag:           09.30 – 17.30 uur
Donderdag:          09.30 – 17.30 uur
Vrijdag:                 09.30 – 17.30 uur        
Zaterdag:              09.30 – 17.00 uur
Zondag:                13.00 – 17.00 uur

 

totaal 90% tevreden klanten op basis van 550 beoordelingenvia KiyOh