Huh, nieuwe modellen uit de voorjaarscollectie nu al uitverkocht in de Shoesme webshop? Is dat niet een beetje snel, horen we je denken. Dat zou inderdaad snel zijn en klopt dan ook niet helemaal. Deze modellen moeten nog geleverd worden aan Shoesme, maar omdat ze wel al verkrijgbaar zijn bij onze verkooppunten laten we ze graag alvast aan je zien.

We hebben een groot gedeelte van de Shoesme voorjaarscollectie online staan om een goed beeld te geven van onze uitgebreide baby- en kinderschoenencollectie. De nieuwe collectie is grotendeels al verkrijgbaar bij onze verkooppunten en op onze webshop, maar we krijgen ook nog schoenen modellen binnen. De komende weken zullen de verkooppunten en de webshop nieuwe modellen ontvangen. In onze webshop geven we met een oranje label aan welke schoenen wij nog binnenkrijgen. Wil je weten wanneer de schoenen via de Shoesme webshop verkrijgbaar zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Legenda melding Shoesme webshop

Wordt verwacht: het artikel is nog niet binnen, maar krijgen we wel. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste hoort welke modellen we binnen hebben gekregen. Web-only: alleen verkrijgbaar in de Shoesme webshop en niet bij onze verkooppunten Musthave: Shoesme bestseller, deze moet je hebben voor de zomer! Nieuw: net nieuw verkrijgbaar in de Shoesme webshop

Vind een verkooppunt van jouw favoriete schoenen

Bij al onze schoenen wordt de verkooppuntenzoeker getoond. Vul hier je postcode of woonplaats in en je vindt super snel alle verkooppunten van jouw favoriete schoenen bij jou in de buurt. Handig als je de schoenen eerst even wil zien of passen. Helaas hebben wij geen inzicht in de actuele voorraad van onze verkooppunten. Zoek je een specifieke schoen of maat dan raden wij aan om eerst even contact op te nemen met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Shoesme artikel verkrijgbaar in de Shoesme webshop en bij Shoesme verkoopunten

Ben je op zoek naar alle Shoesme verkooppunten, kijk dan op de Shoesme verkooppuntenpagina voor een overzicht van alle verkooppunten, Shoesme Brandstores, webshops en premium dealers.

Vragen? Neem contact op met de Shoesme klantenservice

We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande wat verwarrend is. Kun je je favoriete Shoesme schoenen niet vinden of heb je andere vragen dan kun je altijd even contact opnemen met de Shoesme klantenservice. We helpen je graag om het juiste paar schoenen voor jouw kids te vinden!