Kun jij ook niet wachten om er dit voorjaar lekker op uit te gaan met je kids? Kies dan dit seizoen voor een paar Shoesme baby- of kinderschoenen uit de nieuwe voorjaarscollectie. Hiermee maak je kans op een elektrische bakfiets!  Shoesme geeft in de periode van 1 maart t/m mei 31 mei 2018 in samenwerking met Babboe maar liefst drie elektrische bakfietsen weg ter waarde van €2399,-. Lees snel verder om te zien hoe jij kunt winnen.

Win bij Shoesme een Babboe bakfiets!

Hoe maak je kans op een bakfiets?

Meedoen en kans maken op zo'n prachtige elektrische Babboe bakfiets is heel eenvoudig. Bij aankoop van een Shoesme artikel uit de nieuwe voorjaarscollectie ontvang je een kraskaart met een unieke actiecode. Met deze actiecode kun je tot en met 31 mei 2018 eenmalig deelnemen op de actiepagina shoesme.nl/win. We maken iedere maand één winnaar bekend. Dus doe je in maart mee dan weet je begin april al of je zo'n gave Shoesme bakfiets gewonnen hebt!

Jij wil toch ook op stap met je kindjes?

Met Shoesme én Babboe kun jij comfortabel en veilig op stap met je kindjes. Of je kiest voor  zomerse babysneakers, kleurrijke meisjessandalen of stoere veterschoenen, het wordt gegarandeerd één groot feest. Bij de eerste zonnestralen fiets jij moeiteloos naar het park of de speeltuin, want door de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee! Zelfs als het regent kun je de auto laten staan, want met een Babboe regentent en Shoesme regenlaarzen trotseren jullie iedere voorjaarsbui.

Dus zie jij jezelf al rondrijden dit voorjaar? Kies dan snel je Shoesme schoenen uit op Shoesme.nl en zoek een verkooppunt bij jou in de buurt. Alle Shoesme verkooppunten in Nederland doen mee aan deze actie. Vergeet in de winkel niet te vragen naar je kraskaart, want deze heb je nodig om mee te doen aan de actie!

Babboe bakfiets on tour!

Wil jij de Babboe bakfiets in het echt bewonderen? Dat kan tijdens één van de Shoesme kidsevents die we in de actieperiode bij verschillende verkooppunten organiseren. Je ontvangt tijdens dit event een leuke Shoesme & Babboe goodiebag en kunt ook nog eens een loopbakfietsje t.w.v. €79,95 te winnen! Hoe gaaf is dat? Bekijk in het schema hieronder wanneer er een Shoesme Kidsevent met de Babboe bakfiets bij jou in de buurt is:

Sjeunkes Beek donderdag 15 maart t/m woensdag 21 maart
Bengel kinderschoenen Barendrecht vrijdag 16 maart& zaterdag 17 maart
Geenen schoenen Bergeijk vrijdag 23 maart t/m zondag 25 maart
Boudewijns schoenen Son vrijdag 23 maart t/m zondag 25 maart
Shoesme Brandstore Heusden Heusden donderdag 29 maart t/m maandag 2 april
Heys schoenen Leek vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april
Elferink schoenen Hattem vrijdag 6 april t/m zondag 8 april
Stapperz St. Oedenrode woensdag 4 april t/m woensdag 11 april
Bubbles and bo Goirle donderdag 12 april t/m maandag 16 april
Hoera kinderschoenen Veldhoven vrijdag 13 april t/m zondag 15 april
Mulder kids IJsselstein zaterdag 28 april 2018
{{block type="catalog/product_list" category_id="105" template="catalog/product/list_wordpress.phtml" }}