De kinderen van blogger Kim hebben we wat nieuwe ervaringen opgedaan met Shoesme schoenen. Dit keer werden de regenlaarsjes getest. Lees hun avonturen hier.

Stampen in de plassen

Er is voor mijn kinderen niks leuker dan door de plassen lopen, fietsen, dansen, springen en stampen. Hoe viezer en dieper de plas hoe beter. Dolblij waren ze met hun nieuwe rainboots. Ze mochten op de website een kleur uitkiezen. Mijn zoontje kiest altijd blauw, maar vond deze keer de groene het mooist. Een leuke afwisseling. Mijn dochtertje koos voor de  fel gele kaplaarsjes. Toen het pakketje werd bezorgd sprongen ze bijna een gat in het plafond van blijdschap. De laarzen werden meteen gepast en gedragen. Momenteel zijn de laarsjes amper te herkennen. Wij wonen in een nieuwbouwwijk, ondanks dat wij er al twee jaar wonen is nog niet alles af. Er worden om ons heen nog een aantal huizen gebouwd, daarnaast leggen ze momenteel bruggetjes aan voor onze huizen. De wadi's aan de voorkant van ons huis worden afgegraven en met die sneeuw van afgelopen periode en de regenval erbij is het een heerlijke modderboel geworden voor ons huis. Reden genoeg om de regenlaarsjes uit de kast te halen.

regenlaars

In de sneeuw met regenlaarzen en fleecesokken

Dat de regenlaarsjes mooi zijn en fijn zitten dat is één ding, maar er is nog iets! Bij de regenlaarsjes worden een soort fleecesokken of slofjes geleverd. De oranje fleecesokken trek je over de sokken van je kind aan en vervolgens trek je daaroverheen de Shoesme regenlaarzen aan. Zo blijven de voeten lekker warm, wanneer je kleintje in de sneeuw of regen speelt in de winter.

regenlaars shoesme geel

 

Een maatje groter

De tip van Shoesme is om je laarzen een maatje groter te kopen. Zo heb je genoeg ruimte om de fleecesokken er in aan te trekken. Dat kan ik beamen, want dat is een goede keuze. Maar het brengt tevens nog een voordeel met zich mee, want wanneer de voeten van jouw kinderen groter worden, passen de laarsjes deze zomer ook gewoon nog. Dus dubbelplezier!

Regenlaars mamasmind

Wat vinden we ervan?

Wij vinden ze geweldig. Je merkt dat de kwaliteit van deze laarsjes goed is. Het is mooi flexibel, maar toch ook stevig rubber. Daarnaast is het echt een voordeel dat de voetjes warm blijven. Van regenlaarsjes kunnen kinderen best koude voeten krijgen, doordat de laarzen vaak van plastic zijn en niet ademen. Doordat er geen lucht in en uit gaat, kunnen voeten heel koud worden.

Wil jij ook van deze leuk regenlaarsjes? Vanaf € 29,95 shop je de leukste meisjes regenlaarzen en jongens regenlaarzen op de website van Shoesme of bij een Shoesme verkooppunt bij jou in de buurt.