Met de nieuwe Shoesme voorjaarscollectie stap je fluitend het voorjaar in. Handgeverfde stripings, jungleprints, borduursels en glimmende sterren waar een ekster jaloers op is. De voorjaarscollectie heeft het allemaal. Vanaf 7 februari staat de nieuwe collectie online op Shoesme.nl. Hier kan je jouw favoriete model direct shoppen of een verkooppunt in de buurt vinden. Nog heel even geduld dus, maar hieronder geven we je alvast een kleine preview van de nieuwe Shoesme collectie. Laat dat lekkere weer ook maar komen!

Shoesme babyschoenenvoorjaarscollectie 2018

Jungle en dieren

Shoesme is nog niet genezen van de jungle fever en met verschillende kleurrijke modellen waan je je regelrecht op een tropisch eiland. Oerwoudprints, vlinders, ananassen en hier en daar een hagedis. Ook als je dol bent op dieren wordt het nog lastig kiezen uit alle jongens- en meidensneakers. Ga je voor lieveheersbeestjes, toekans, zebra’s, of tijgers? Fladder over het schoolplein met een paar comfortabele, lichtgewicht sandalen, want de Shoesme sandalencollectie is dit seizoen groter dan ooit!

Shoesme meisjesschoenen voorjaarscollectie 2018

Voor iedere fase de perfecte schoen in de voorjaarscollectie

Speelse borduursels, dip dye-zolen en te gekke prints laten zien dat de voorjaarscollectie niet alleen super hip is, maar ook tot in de kleinste details is uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep. Van maat 17 tot en met maat 35, voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de juiste schoen. Natuurlijk maak je ook dit seizoen je look compleet met een matching Shoesme rugzak.

Shoesme jongensschoenen voorjaarscollectie 2018

Win een elektrische Babboe bakfiets

Ga je dit seizoen voor Shoesme, dan maak je kans op één van de drie elektrische bakfietsen die Shoesme in samenwerking met Babboe weggeeft! Vraag bij aankoop van jouw Shoesme schoenen of rugzak naar je kraskaart. Doe tussen 1 maart en 31 mei mee op de actiepagina en wie weet ben jij een geluksvogel en straks de trotse eigenaar van één van de drie super unieke Shoesme bakfietsen.

Shoesme bakfietscampagne voorjaar 2018