Veterlaarsjes zijn dé trend voor het najaar! We zien ze veelvuldig terug in de damescollecties en natuurlijk ontbreekt dit trendy item niet in de Shoesme meidencollectie.

Wil je jouw mini-me stylen met een paar hippe veterlaarsjes dan heb je keuze uit verschillende modellen, afgestemd op de voetjes van jouw dochter. Zo hebben we onder andere veterlaarsjes met soepele zolen voor meisjes die net leren lopen, veterbootjes met een slim-fit pasvorm speciaal voor smalle voetjes en super stoere bikerboots voor meiden die houden van clean en weinig poespas. Alle Shoesme veterboots hebben naast een rijgsluiting ook een ritssluiting. Dus wel een super trendy look, maar geen gedoe met veters strikken!

Veterlaarsjes Extreme Flex®

Ideaal voor meisjes die zelfstandig lopen, maar nog wel behoefte hebben aan een super flexibele zool die met de voetjes meebuigt. Hierdoor kunnen ze hun voetjes goed afwikkelen en leren ze goed lopen. Leren lopen ziet er met Extreme Flex® veterbootjes ook nog eens super leuk uit. De veterlaarsjes zijn uitgevoerd in blauw, zilver of brons met sterretjes op de schacht en trendy metallic lintveters. Extreme Flex® veterlaarsjes zijn verkrijgbaar in maat 19 t/m 24.

Veterlaarsjes Extreme Flex®

Stoere veterboots met metallics

Met deze superstoere veterlaarsjes steelt jouw dochter dit najaar de show. De korte laarsjes zijn uitgevoerd in zwart leer met een zilveren krakelee finish. De laarsjes hebben een zool met een grof profiel en op de hiel loopt een zwarte bies met de tekst 'LOVE'. Wil je een keer wat anders dan zijn de veterlaarsjes met turquoise krakelee finish een schot in de roos! Deze stoere veterlaarsjes zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 30. Veterlaarsjes metallic

Veterlaarsjes met smalle pasvorm

Heeft jouw dochter smalle voetjes? Dan is de Silhouet collectie perfect voor haar! Deze veterlaarsjes hebben een slim-fit pasvorm en zijn afgestemd op smalle meisjesvoetjes in de groei. Silhouet veterlaarsjes zijn verkrijgbaar in zwart en blauw met ster of als hogere rijglaars met gespen en een vlinder op de schacht. Leuk detail is de vrolijke bloemenprint op de voering en de verrassing aan de binnenkant van de tong. Silhouet veterlaarsjes zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 35.

Silhouet veterlaarsjes

Gedurfde eyecatcher veterlaarsjes

Wil je een statement maken met je najaarsboots? Ga dan voor lekker opvallende Urban veterboots met luipaard ponyhair en glittersterren of zwarte veterboots met snakemotief en metallic sterren. De fluwelen lintveters zorgen voor de girly touch. Beide modellen zijn niet te missen en staan onwijs gaaf onder een jurkje, rokje of stoere skinny. Durf jij? Urban veterboots zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 28.

Eyecatcher veterlaarsjes Urban

Bikerboots voor meisjes

Voor jou geen glitters, sterren of andere details? De Shoesme bikerboot is stoer in al zijn eenvoud en daarom een zeer gewilde veterlaars voor meiden. Deze veterbootie is uitgevoerd in hoogwaardig zwart leer. De rijgsluiting is slechts voor de sier want de laarsjes trek je eenvoudig aan en uit door middel van de ritssluiting aan de binnenzijde. Aan de bovenkant van de schacht zit een zwarte leren treklus. De zwarte zool is voorzien van een grof profiel en de laars heeft een klein hakje wat ze extra stoer en  vrouwelijk maakt. Shoesme bikerboots zijn verkrijgbaar in maat 26 t/m 35.

Shoesme bikerboots

Ben jij helemaal overtuigd van deze trend bekijk dan de collectie kinderlaarzen of zoek een verkooppunt van jouw favoriete veterboots.

{{block type="catalog/product_list" category_id="136" template="catalog/product/list_wordpress.phtml" }}